Jeszcze mam 2 pytanie...jak podmienić wygląd jednostek z modu SPQR do zwykłego Rome Total War, nie chce instalować modka tylko chcę sam wygląd jednostek zmienić. Które pliki odpowiadają za wygląd jednostek i gdzie je trzeba podmienić ?
Wersja do druku
Jeszcze mam 2 pytanie...jak podmienić wygląd jednostek z modu SPQR do zwykłego Rome Total War, nie chce instalować modka tylko chcę sam wygląd jednostek zmienić. Które pliki odpowiadają za wygląd jednostek i gdzie je trzeba podmienić ?
Jeśli jesteś początkującym to radzę ci żebyś w ogóle nie brał się za jakąkolwiek podmianę chyba, że lubisz robić reinstale. Zainstaluj sobie całego moda ;p bardzo dobry jest.
w romku zawsze przejmując osadę morduj, eksterminuj. A będzie spokój, przynajmniej przez minimum 50 tur.
Grasz w podstawke RTW ? Jesli tak, to niestety musze Cie zmartwic - jeszcze nie masz zdobytych wszystkich regionow :mrgreen: Do pelni szczescia brakuje Ci juz "tylko" dwoch.Cytat:
Zamieszczone przez Tizo
Pozdrawiam :)
Podpowiem, że może tu chodzić o Irlandię lub Amazonki ;)Cytat:
Zamieszczone przez LordHak
Zapewne winno byc "i". Zapewne rowniez trafiles z regionami :DCytat:
Zamieszczone przez Kuzyn
Swoja droga - "konczac mape" Brytolami zlekcewazylem cholernych wiesniakow Amazonii (i smieszne wyniki automatycznych bitew). Dopiero 4-ta armia - tym razem pelna - doczlapala sie do ich wiochy i ja zdobyla :lol: Wydluzylo to moj blitzkrieg (chyba 85 lat, poziom med/med) o jakies 3 lata :evil:
witam
mam pytanie ...
gram Germanią, i miałem kilkanaście starć z brutusami,
po jednej bitwie z ich armią dostałem komunikat, zabrałeś dla Rzymian "Orła Rzymu"
ale pamiętaj że rzymianie nie spoczną dopóki go nie odzyskają .
o co tu chodzi ?!
w Rome gram z przerwami od 2004 r i nigdy z takim czymś się nie spotkałem :D
Napisałeś w złym temacie-Maharbal
Po co piszesz to samo drugi raz? Skoro nikt nie odpowiedział to znaczy, że nie wie albo zobaczą później. Jak dla mnie blefujesz.Cytat:
Zamieszczone przez konrad16
po co miałbym blefować ?! sam pomyśl :D
ale sam też się zdziwiłem bo jak mówiłem parę latek w to gram i czegoś takiego nigdy nie spotkałem ! :shock:
wygrałem bitwie z Rzymem i po tej bitwie mi to wyskoczyło :)
napisałem o tym bo strasznie mnie to zaciekawiło
Pewnie pokonałeś pierwszą kohortę legionu, jak grałem rzymianami po zdobyciu orła na 80% nic nie wyskakiwało ale możliwe, że grając jakąś inną "kulturą" taki komunikat wyskoczy.