weź mnie nie dobijaj gdzie masz wojnę z Litwą? już ci napisali nawet
przypomniał mi się pewien obrazek marata o myśleniu....Cytat:
Zerwanie PoN-u/Sojuszu nie jest jednoznaczne z wojną
Wersja do druku
weź mnie nie dobijaj gdzie masz wojnę z Litwą? już ci napisali nawet
przypomniał mi się pewien obrazek marata o myśleniu....Cytat:
Zerwanie PoN-u/Sojuszu nie jest jednoznaczne z wojną
viewtopic.php?f=294&t=6811&start=20
Tutaj jest ten sam problem.
Od siebie proponuję, że nie ma co się sprzeczać niepotrzebnie, a Knechtowi radzę nie zwlekać, tylko wypowiedzieć wojnę w ambasadzie, bez wątpliwości.
No to zobaczmy pop jak zmuszę Litwę do zaatakowania mnie, chyba że naprawdę nie zaatakuje ale takiej okazji której stworzę Matiskowi nie przepuści jej i tylko turę zyskacie na czasie.
Tak trudno zrozumieć, że zerwanie paktu wiąże się z okresem ochronnym od wojny?Cytat:
No właśnie chodzi o to że ja wypowiedziałem wojnę(sojusz) Litwie a tamci tłumaczą się tym że wojna jest tedy gdy dopiero dokonam ataku w grze.
viewtopic.php?f=253&t=6350Cytat:
:lol: Tsa... tylko że nic nie zawieraliśmy.
Iberia 102 do usunięcia
Dobra, mały problem. Piszę z lapa, na którym medek nie ma szans pójść. Komp odmówił posłuszeństwa, na początku się włączał na pare sekund, te ekrany startowe i bam, wyłączał się ot tak po paru sekundach od startu, a potem monitor stwierdził NO SIGNAL i ch*j ... Może ktoś ma jakąś cenną radę / rozwiązanie ?:P tak, wyjmowałem bateryjke biosa, dokręcałem wszystkie kabelki, ram i procka też wyjmowałem/wkładałem.. ehh..
Więc, nie wiem kiedy dam radę coś z tym zrobić, jeżeli nic mi się nie uda dziś zrobic to pod wieczór dam instrukcje komus instrukcje jak turki porobić..
mam pytanie panowie wiem że to piractwo ale ma ktoś działającego do ko cracka(kingdoms) bo moja płytka wygląda jednym słowem jak tysiąc nieszczęść i boje się ją już wkładać do napędu :? nie boje się iż się złamie boje się że się rozkruszy niczym ciasto :x
Please help!
Ja mam
[link usunięty]
Bóg zapłać! :)