Witam.
Otrzymałem dwa kody rabatowe na Shoguna 2. ;)
Czy ktoś jest w stanie odczytać ważność kodu? Cytat: [date]1369328400[/date] ?
Z góry dziękuję
Wersja do druku
Witam.
Otrzymałem dwa kody rabatowe na Shoguna 2. ;)
Czy ktoś jest w stanie odczytać ważność kodu? Cytat: [date]1369328400[/date] ?
Z góry dziękuję
Posiadasz go w ekwpinku steam, na mejlu czy gdzie?
W ekwipunku.
http://i.imgur.com/8eZ6S1b.jpg Jeżeli klikniesz na przedmiot w ekwipunku, to wyświetli ci się taka informacja (tylko oczywiście z odpowiednim tekstem o zniżce i tak dalej) i jeżeli tam nie ma nic o dacie wygaśnięcia to oznacza, że masz nie ograniczony czas.
siogunem zostaniesz za 4 tury, jak powiedział Legoras.
A co do tej wojny to, kiedyś miałem błąd, że jeszcze jedna prowincja i wojna totalna to podbiłem Kioto. Chociaż podczas dyplomacji było napisane -95 Podział Krainy, to nikt mi nie wypowiedział wojny do końca gry, nie było żadnego filmiku. Nic. Maszerowałem przez całą krainę i jedynie walczyłem z tymi klanami, które spotkały moją armie. Więc jeśli też nie będziesz miał filmiku to możliwe, że masz podobny błąd.
Witam! Jak w temacie oraz co się stanie, gdy zdobędę całą japonie - czy skończy się gra? Kiedy gra się wyłączy? Chodzi mi o to by grać jak najdlużej, nawet gdy skończę kampanię. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam!
Dostaniesz komunikat że udało ci się spełnić wymagania kampanii przed tym i tym rokiem i czy chcesz dalej kontynuować czy chcesz skończyć. Jeśli będziesz kontynuować to dalej sobie może bez problemów i ograniczeń podbijać prowincje
Jak poprawić sobie w miarę tanim kosztem stosunki z innymi klanami? Powiedzmy że kilka razy zaatakowałem graczy z którymi miałem wcześniej traktaty :roll: no i teraz prawie wszystkie klany są dla mnie wrogie.Jest na to jakiś sprytny sposób?
zrywanie traktatow daje olbrzymie kary,nie na to sprytnego sposobu
Czy te kary zmniejszają się z czasem tak jak w Empire?