Zgadzam się z kolegą KAM 2150 w 100 %...zmniejszenie efektów cząsteczkowych z bardzo wysokich na średnie,zwiększa(przynajmniej u mnie) FPS-y o 10 :)Cytat:
Zamieszczone przez Sanvone
Wersja do druku
Zgadzam się z kolegą KAM 2150 w 100 %...zmniejszenie efektów cząsteczkowych z bardzo wysokich na średnie,zwiększa(przynajmniej u mnie) FPS-y o 10 :)Cytat:
Zamieszczone przez Sanvone
Zaznaczyłem dawid621 - ale dzięki za pomysł. Czytałem już chyba wszystkie porady co i jak zrobić by dało się grać:D Ale po odpowiedziach wnoszę że to wszystko prowizoryczne metody - nadal brak poprawy danej od Twórców. Po za tym te lagi to jedno - pozostaje marna AI w czasie walki - jak na razie Angry review trafia w sedno :D
U mnie po tych patchach nie widać różnicy a nawet jakby gorzej. FPSy na mapie kampanii nagle spadły i zaczęło ciąć.. Tak w ogóle patch 3 działa na starym save czy trzeba zacząć kampanię od nowa? Bo ja obecną zacząłem na patchu 2.
Nie oszukuję .Naprawdę mi chodzi dobrze.Tylko bitwy są za łatwe.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Kurde, po ostatniej aktualizacji pierwszy raz mi roma skraszowało. Może to wina modów, coś się gryzie. Odinstaluje romka i zainstaluje w styczniu. Może już będzie wsiook.
No i mamy już patch 4 beta do pobrania.
Sczegóły: http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_4
wujo : +
Spory, 146 mb. :p Już pobieram.
Kolejna nadzieja, chociaż już jakoś specjalnie się nie łudzę :mrgreen:
U mnie gra nawet nie chce sie wlaczyc,robie weryfikacje plikow
@edit
no niestety,gra nawet nie rusza z ta beta,wracam do stanu poprzedniego,i czekam dalej.Czekam juz miesiac to poczekam se jeszcze :twisted: