Zamieszczone przez
Bartolomeo
Friendly fire...? ;)
Islam jest bez wątpienia najbardziej toksyczną religią, zresztą sam założyciel był pustynnym rzezimieszkiem i gwalci celem. Trafił na podatny grunt, zaoferował prosty dla ciemnych mas przekaz: walczyć i zginąć w walce po czym teleportować się do raju. Ich ohydne "prawo" zwane shariatem pozwala żenić się z małoletnimi dziewczynami, karać jeśli kobieta zostanie zgwałcona. Inne podobne bzdury na poziomie struktur z okresu jaskiniowców. Islam trzeba wysmiewac i mówić otwarcie że jest to chory twór, trzeba wytykac wyznawcom ich głupotę. Osobiście wierzę w "false flag" ale to nie zmienia faktu że zamachy wykonywane są rękoma muzułmanów nawet jeśli odgórnie planowane są przez USRAEL to nie pomniejsza ich winy. Mam poglądy lewicowe ale wstyd mi za europejską lewicę która pobłaża uchodźcom w ich "integracji".Nie mogę zrozumieć dlaczego walcząc o laickosc na własnym podwórku pozwalamy dzikim hordom w praktykowaniu barbarzyńskich praktyk. Jeśli miałbym decydować których uchodźcow wpuszczać, byliby to zdelkarowani ateiści albo ludzie chętni do apostazji. Żadnych meczetów, burek, hidżabów itp.