http://www.weszlo.com/news/9632-Interna ... i_pilkarze
Wersja do druku
Ty masz szlachetny Dragonicie jak zawsze 200% pozytywnego patrzenia na naszych kopaczy i Smudę, dla mnie jest jasne że jak w normalnie budowanej reprezentacji jest kontuzjowany napastnik, to nie ma zbyt wielkiego problemu, a tu jest.....Na konferencji prasowej wyszło ze Smudą, ale skoro uważasz że normalne jest że w kadrze jest dwóch napastników...Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Inna np. pozycja na boisku: A niech kontuzje złapie Szczęsny? Tytoń bardzo powoli wraca do siebie po kontuzji, akurat widziałem ten mecz gdzie go własny kolega z zespołu o mało nie zabił, więc jest po czym się leczyć....To jak gra Fabiański, a raczej nie gra.... ;)( Dwóch bramkarzy hmmm..., chyba że tylko na ten mecz)
----
Ale każdy ma własne zdanie i nie mam zamiaru Ciebie przekonywać że Jeleń to obecnie napastnik bez formy, itd...
Dziś na tle takiego zespołu jak Portugalia, 3 miesiące przed Euro wyjdzie na jakim poziomie jest reprezentacja budowana(jeszcze) przez Smudę, mam szczerą nadzieję że się mylę i nie poznałem się na myśli selekcjonerskiej Smudy, co sobie jako kibicowi piłki nożnej życzę :)
---
Oglądałem wczoraj Brazylię której kibicuje i niestety moje spostrzeżenia się sprawdziły....Daleko brakuje obecnym zawodnikom do Ronaldo, Rivaldo, i innych, a także jeszcze grającego w reprezentacji Ronaldinho. Niby wszystko jest w porządku, wyszkolenie techniczne itp...ale brakuje promowanym gwiazdkom tego czegoś :oops: Nie zazdroszczę selekcjonerowi kadry, bo musi zbudować kadrę na MŚ które odbywać się będą w Brazylii...
Reprezentacja Polski?A to mamy taka :?
Smuda tak jak Engel,Lato,Piechniczek i Listkiewicz pompuja balon propagandy a pozniej obwiniaja wszystkich dookola za wylecialy smrod no i czasem ktos sie pochwali o wiekszej liczbie wykonanych rzutow roznych :lol:
Nasze orly graja do utraty pierwszej bramki a pozniej juz mysla o 90min i (ewentualnej) wymianie koszulek(biedny CR7) i obowiazkowej libacji ku pokrzepieniu serc ;)
Dzisiejszy mecz jest bez zadnego znaczenia bo jezeli wygramy to bedzie z tego wielki sukces propagandowy a jesli przegramy to...przeciez to tylko mecz towarzyski ;)
Euro pokaze dobitnie gdzie jest miejsce bialo-czerwonych w pilkarskiej Europie a pozniej...nic sie nie zmieni(norma)
..............
Pzpn'owskiego cyrku ciag dalszy.Zgodze sie ze niektore przedmioty sa slusznie zabronione ale reszta to :shock: :lol:
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 36922.html
Ale nie o to mi chodziło, post brzmiał, jakbyś pił do jakiegoś artykułu, a na stronie były podane tylko dwa i żaden z nich nie pasował (ten o Lewandowskim trochę, ale jednak nadinterpretacja).Cytat:
Ty masz szlachetny Dragonicie jak zawsze 200% pozytywnego patrzenia na naszych kopaczy i Smudę, dla mnie jest jasne że jak w normalnie budowanej reprezentacji jest kontuzjowany napastnik, to nie ma zbyt wielkiego problemu, a tu jest.....Na konferencji prasowej wyszło ze Smudą, ale skoro uważasz że normalne jest że w kadrze jest dwóch napastników...
Inna np. pozycja na boisku: A niech kontuzje złapie Szczęsny? Tytoń bardzo powoli wraca do siebie po kontuzji, akurat widziałem ten mecz gdzie go własny kolega z zespołu o mało nie zabił, więc jest po czym się leczyć....To jak gra Fabiański, a raczej nie gra.... ;)( Dwóch bramkarzy hmmm..., chyba że tylko na ten mecz)
----
Ale każdy ma własne zdanie i nie mam zamiaru Ciebie przekonywać że Jeleń to obecnie napastnik bez formy, itd...
Dziś na tle takiego zespołu jak Portugalia, 3 miesiące przed Euro wyjdzie na jakim poziomie jest reprezentacja budowana(jeszcze) przez Smudę, mam szczerą nadzieję że się mylę i nie poznałem się na myśli selekcjonerskiej Smudy, co sobie jako kibicowi piłki nożnej życzę :)
---
No i gdzie ci wszyscy malkontenci? Naprawdę dobry mecz, szkoda bardzo akcji Jelenia, widać było, że chłopak chce strzelić za wszelką cenę.
Wiadomo, Lewy by strzelił. Gdyby on grał pewnie byłoby 8;0 dla nas :lol: Denerwujący jest Szapk..
Szpakowski to kretyn, jedyne z czym może startować na komentatora to głos :P
Jestem :D Ale daruję sobie dzisiaj :DCytat:
Zamieszczone przez voitek
Jelenia to chyba każdy będzie dobrze i pozytywnie pamiętał za to co robił na meczu z Niemcami w 2008 bodaj.
No Jeleń grał...tak jak potrafił miał sznse na gola, niestety brak pomysłu i wykonczenia, trochę techniki. Nie gra w klubie - to na pewno mu nie pomaga. Ale system gry jest trochę ustawiony pod lewandowskiego, który umiejętnościami i przede wszystkim formą bije Jelenia na głowe. Widac było jego brak i jestem pewien że gdyby grał Lewandowski to siła ataku zwiększyłaby się. Trochę jest problem z napastnikami. To znaczy moja myśl jest taka: Jesli gra Lewandowski to gramy jednym napastnikiem. Jesli go nie ma to dwoma! kandydaci: Brożek, Sobiech, Grosicki, Jeleń, dałbym sznse Piechowi.