Również przed pogrzebem ś.p. W. Smolarka fani jedynego rodowitego słusznego łódzkiego klubu wymalowali różnymi wulgarnymi hasłami i "kutasami" o 5 rano trasę konduktu żałobnego. Klasa sama w sobie...
Wersja do druku
Również przed pogrzebem ś.p. W. Smolarka fani jedynego rodowitego słusznego łódzkiego klubu wymalowali różnymi wulgarnymi hasłami i "kutasami" o 5 rano trasę konduktu żałobnego. Klasa sama w sobie...
No dokładnie, wielu mamy w polsce takich idiotów. Teraz czytałem że Wisła nieźle zabuli za zachowanie "kibiców" swojego klubu w meczach z Standardem Liege.
fani jedynego słusznego łódzkiego klubu nie pierwszy i nie ostatni raz pokazali jacy są. Szkoda ze nie znają historii Łodzi, ciekawe rzeczy swego czasu zostały w archiwach znalezione i to wcale nie przez kibica Widzewa, a historyków....Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
mam złe przeczucia, że jak wszyscy się obawiają że Euro nie wypali od strony infrastruktury, to blamaż nastąpi od strony niby kibiców piłki nożnej, którzy czują się bezkarni w tym co robią, ale z drugiej strony jak im się na to pozwala? robi się o nich programy publicystyczne, mówi i pisze się o jakiejś subkulturze, identyfikacji i inne bzdury by ich usprawiedliwić? W obecnych warunkach prawnych są faktycznie bezkarni i nie widać by rząd miał zamiar coś z tym zrobić, chyba że konstytucję zmienili i rząd już nie może, lub nie musi niczego robić, to bym zrozumiał. :D
edit:
Grali jak potrafią z ambicją i opłaciło się. Skazywani przez pseudoznawców na spadek z ligi zostaną w niej. :D
Eutychesie nie podpalaj/podniecaj się. My, stadionowi bandyci mamy euro głębko w poważaniu.
Odnośnie 54 minuty na Wiśle, ja osobiście nic o tym nie wiedziałem, że coś ma być. Kutasów bym nie rysował, ale wielkiego żalu również nie manifestuje. milicjanci niech powiedzą co śpiewają o ŚP Małpie z Korony czy Człowieku z Cracovii... jebani hipokryci
Korona na majstra! :lol:
Hmmm...a czemu wziąłeś to do siebie? :shock: Tak. Podniecam się i podpalam. Chyba nie powinieneś byś zdziwiony :oops: Ciekawy jestem jak ty byś się czuł jakby np. zawodnik czego mu nie życzę Okoński, chyba kojarzysz najlepszego technika jaki grał w barwach kolejarza i nie tylko..... :D Wszyscy wiedzieli, a kibice jednej drużyny nie wiedzieli? Dlatego znając kibiców Lecha osobiście zdziwiłem się. Trochę ich jest w mojej miejscowości, swoisty miszmasz.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Nie napisałem o bandytyzmie, a o bezkarności pewnych zachowań, osobiście widzę różnicę pomiędzy kibicami, a bandytami, więc nie wiem czemu tak napisałeś...Widocznie mamy różne definicje kto jest kibicem, byś mi znowu nie pisał żebym się nie podniecał, to już wyłuszczam ci:Cytat:
My, stadionowi bandyci mamy euro głębko w poważaniu.
dla mnie kibic, to taka osoba która czynnie wspiera swój klub na miarę swoich możliwości, dla dobra klubu.
Bandyci stadionowi to takie gostki co ostatnio spotkałem, że lepiej nie mówić, jeszcze szalik danej drużyny z nikogo nie zrobił kibica piłki nożnej, patrz klubu bądź reprezentacji, swoimi zachowaniami powodują szkody materialne, kary dla niby ukochanej drużyny, niechęć potencjalnych nowych kibiców, bądź nawet sponsorów, są takie zespoły co straciły z niższych klas dobroczyńców .......
Hehehe, tzn. że nie słyszałeś co swego czasu wojskowi potrafili wyśpiewywać, a czego spodziewasz się po milicjantach, wojskowych, jedynym prawdziwym klubie z Łodzi? :lol:Cytat:
milicjanci niech powiedzą co śpiewają
pozdrawiam ;)
Właściwie, to ja się podpaliłem niepotrzebnie, ale tak to odebrałem jakbyś krytykował ogół kibiców. Mnie generalnie łódzkie kluby są obojętne w pewnym stopniu (wiadomo co się śpiewa ;) ) uważam, że Widzew ma lepszych kibiców.
Pisałeś, że rząd powinien z nami zrobić porządek - ja nie uważam, że wulgaryzmy czy race odpalane na stadionach to przestępstwo, tak samo to że nie chcemy być traktowani podczas wyjazdów, meczy u siebie przez policję jako bandyci z automatu, głupie prowokacje niebieskich, utrudnianie na wszelki sposób to nic nowego. Wystarczy taki banał jak jeden mądry z policji zacznie nazwiska przekręcać, choć ma nadrukowane i już czas leci, wiara się niecierpliwi, a to mały przykład, jeden z wielu.
Już dawno na stadionach nie było jakichś walk itp. Bydgoszczy nie liczę, bo to świadoma prowokacja była - ilu tam było policjantów i ochrony?
Minuta ciszy - z mojego miejsca nic nie było widać, poleciała przyśpiewka i potem wiara z dołu zobaczyła o co chodzi i uciszali resztę, ale zanim dół się ogarnął to góra już jechała. Niefajnie wyszło, to fakt. Za to z 54 minutą to z mojej perspektywy jeszcze mniej połapania się.
Aquila :mrgreen: My się zawsze dogadamy :D Z innej bajki jak pomyślę, kto stanowi o sile mojego klubu, to mi się smutno robi, ale to nic. Trzeba poczekać cierpliwie może się zmieni? :D
edit:
Z innej bajki: widział ktoś spotkanie Korony? Ja widziałem drugą połowę, jak na nasze warunki to ciekawie grali, prawdę mówiąc zajeździli Śląsk, i coś czuję że wojskowi będą mieć majstra :evil:
Ja oglądałem, bo po tych filmikach zza kulis, zazdroszczę Scyzorom piłkarzy. Cieszy to, że Śląsk mistrza sobie może podarować, Korona jest super przykładem na to, że pieniądze, gwiazdy nie grają. Taka Polo...dyskopolo z Warszawy ma wszystko i kasę i gwiazdy, a jak to wygląda wszyscy wiemy.
Imponowała walka Korony, naprawdę.
Mógłbyś rozwinąć ? chodzi o piłkarzy czy może zarząd? Z innej paki - słyszałeś o pomyśle Bońka, który chciałby złączyć Widzew i ŁKS ? :lol: Niech złączy Lazio i Romę, albo Barce z Espanyolem.Cytat:
Z innej bajki jak pomyślę, kto stanowi o sile mojego klubu, to mi się smutno robi, ale to nic. Trzeba poczekać cierpliwie może się zmieni?
Chodzi o piłkarzy, za dużo zagraniczniaków, czarno to widzę na przyszłość :evil: Zarząd popierający taką politykę transferową jak teraz, czyli sprzedaż maksymalna i zatrudnianie...Coś bym napisał, ale znasz moje poglądy na pewne sprawy, nie będę tego rozwijał w czasach poprawności totalnej :DCytat:
Mógłbyś rozwinąć ? chodzi o piłkarzy czy może zarząd?
Boniek jako piłkarz, klasa sama w sobie, ale co do pomyślunku, czy jako trener, selekcjoner reprezentacji, czy też działacz sportowy...Cytat:
Z innej paki - słyszałeś o pomyśle Bońka, który chciałby złączyć Widzew i ŁKS ?
Podejrzewam, że od jakiegoś czasu Boniek stracił kontakt z rzeczywistością, połączenie ŁKS z Widzewem, to jak dla mnie próba złączenia Realu z Barceloną od strony kibica... Ale za pomysłem stoi jego kumpel Jasiu z ŁKS- u, więc nie dziwi mnie nic. Połączyć Cracovię z milicjantami może, dyskopolię z ległą itd...hehe
Można też to traktować, jako próbę zwrócenia na siebie medialnej uwagi, bo gość nic teraz nie znaczy...