No Callejon już nie pograł sobie zbytnio, zmienił go Altintop. Generalnie mocno się wczoraj kopali; aż się dziwiłem, że w lidze hiszpańskiej takie wejścia są dozwolone. Kartka Pepe to też mistrzostwo :lol:
Wersja do druku
No Callejon już nie pograł sobie zbytnio, zmienił go Altintop. Generalnie mocno się wczoraj kopali; aż się dziwiłem, że w lidze hiszpańskiej takie wejścia są dozwolone. Kartka Pepe to też mistrzostwo :lol:
skubanyCytat:
Zamieszczone przez Marat
http://www.youtube.com/watch?v=dxpU0iRW ... r_embedded
Nawet fajna atmosfera jak na krajowy puchar ;) Planuje wybrać się na ten stadion w tym roku.
Jaga reactivation :lol: ...4-1 z Widzewem 8-) Zas Makuszewskiemu wroze blyskotliwa kariere jezeli bedzie trzymal taka forme jak dotychczas(speeda w nogach ma jak Grosik)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... ewski.html
Żadna tam reaktywacja, grając w przewadze dwóch piłkarzy na swoim boisku to każdy może tak pocisnąć ;)
O sędzi Gilu, który już 4 mecz pod rząd strzelił farfocla już nie będę wspominał :roll:
http://www.dailymotion.com/video/xpolen ... oals_sport
To ja znowu z promocją Serie A. Derby d'Italia dla Juve, merdy spadają na 8 miejsce, za Catanie :lol: To nawet Juve nie było w tak głębokiej dupie przez ostatnie dwa lata. W dodatku same wypalone gwiazdy - Forlan, Stankovic, Chivu, Milito... Tam nawet nie ma na czym budować nowego zespołu. Nie powiem by mnie to smuciło.
Del Piero pierwszy gol w lidze. To znamienne, Alex w swym - najprawdopodobniej - ostatnim sezonie strzela gole Romie, Milanowi i Interowi, największym firmom.
Świetny mecz Vidala, na prawdę genialny transfer za 10 mln euro. Gość biega za dwóch, dziś nawet asystował.
Caceres w swojej drugiej przygodzie z Juve też pokazuje się z bardzo dobrej strony. Lubie takich walczaków, zostawiających kawał zdrowia na boisku.
Pora skupić się na obronie 2 miejsca i finale CI. Jak Milan pogubi punkty, tym lepiej.
PS: Zapomniałem o Buffonie. Genialne zawody jak i cały sezon. Osobiście wątpiłem w jego powrót do wielkiej formy po kontuzji w RPA, ale pokazał wszystkim, że nie przez przypadek jest uważany za najlepszego bramkarza świata.
Ja spotkania Widzewa nie skomentuję, już wcześniej napisano o tym...Oglądał ktoś naszych w akcji w meczu Borussii Dortmund, na rybach byłem i tradycyjnie jak Polacy dobrze grali, to tylko wynik został :mrgreen:
I ciekawi mnie, a wiem że są sympatycy Borussii na forum, czy Lewy dobrze robi że tak strzela fochy z nowym kontraktem i nie powinien swojego menadżera przegonić w....?
Co do ligi włoskiej, dawnymi czasy interesowałem się, ale innym klubem- a polscy nasi włodarze powinni brać przykład z niektórych klubów jak się organizuje transfery, a jak nie....
No nie wiem, Inter ma teraz tylko 3 pkt do 6 miejsca, więc Liga Europejska jak najbardziej prawdopodobna, a Juventus w poprzednim sezonie? :)Cytat:
To nawet Juve nie było w tak głębokiej dupie przez ostatnie dwa lata.
Tyle, że Juve na 9 kolejek przed zakończeniem poprzedniego sezonu nie było na 7 miejscu, mieli jeszcze nawet realne szanse na LM.
Tak w ogóle kibicujesz Interowi bądź Juve?
Ranieri poleciał z Interu, zastąpił go 36-letni trener drużyny młodzieżowej, która ostatnio wygrała odpowiednik młodzieżowego LM ( no tak nie do końca, bo grał ten kto się zgłosił, ale sporo wielkich firm - NextGen Series ).
Już widzę, jak starszy Zanetti słucha się tego gościa :lol: Może chociaż da tym młodziakom pograć, choć z drugiej strony skoro realnie myślą o LE...
To będzie 3 trener podczas tego sezonu, wraca stary dobry Moratti, z debilnymi decyzjami. Przecież Inter wydawał na przełomie wieków ogromne sumy, rozciągnięte na kilka sezonów ( godne Abramowicza, szejków i innych galactocos ), a wyników nie było. Potem Calciopoli, brak konkurencji w lidze, plus wykupienie co lepszych graczy ( Ibra z Juve ), plus geniusz Mou i mamy wielki sukces. Teraz to wszystko wraca do normy.
To nie trenerzy są powodem padaki Interu. Z tym wypalonym składem trudno coś ugrać, a następców nie ma.
Marat, bo pisales ze planujesz sie wybrac do Italii na meczyk - z naciskiem na kwestie kibicowskie czy raczej z punktu widzenia konesera dobrej pilki ? Heh, ja bym wybral sie na 2 mecze - jeden zeby ogladac, a drugi zeby poczuc atmosfere.
Bo na Milanie jeszcze nie bylem, tylko na derbach Rzymu 2 razy ;)