-
Jak jesteś najsilniejszy albo w czołówce to ai może już być pasywne. Znajdź sobie potężnego wroga to on z Tobą powalczy. Ja gram wolno sobie kampanię na Megasubmodzie na innym ai strategicznym. Ciekawie jest ostro mnie Fatymidzi i Syria atakują, gram Jerozolimą. Trochę się odkułem ale nie ma lekko. Ew. Mogę Ci podesłać to ai do wypróbiwania. Najlepiej zadział na nowej kampanii ale na obecnej też powinno, ale cudów nie mogę obiecać.
Alternatywne ai: https://www.easypaste.org/file/2W8cM...db.rar?lang=pl
Ai jest z submoda Buff and Shine do Broken Crescent 2.4.2
Instalacja
Zrobić kopię oryginału a ten plik wypakowac i wrzucić do data BC 7.0 i nadpisać. Usunąć plik map.rwm z kampanii Ufficiale. Nowa kampania zalecana i VH w kampanii.
-
Ostatnio zainstalowałem sobie BC z megasubmodem i muszę przyznać, że na końcu każdej kolejki mam crashe, a nie mam zielonego pojęcia od czego. Czasem wystarczy wczytać z 5 razy i jest ok, a czasem kombinować jakieś inne ruchy.
-
Witam
Mam problem nie mogę w żaden sposób wymieniać świty miedzy generałami i chciałbym zapytać czy robię to dobrze.
Wchodzę w drzewko wybieram klienta któremu chcę odebrać świtę np. kapitan najemników łapię ikonkę kapitana i przeciągam ją na innego generała.(świta nigdzie nie przechodzi tylko wraca tam skąd pochodzi). Nie mogę także przenieść następcy tronu z króla na dziedzica tronu. Czy tak ma być czy coś jest nie tak?
-
@łokero: log, log, log...
@mtwtk1: po pierwsze generałowie muszą być w tej samej armii. Po drugie każdy ma max chyba 8 miejsc, więc być może już kolejny się nie mieści, a po trzecie niektórych członków świty nie można przenosić.
-
Odpaliłem na normalu i po około 10 turach mam zdobyte 2 miasta grając francją. Sojusz z niemcami. Ale co ciekawe nikt z nikim nie walczy. Czy to się zmieni za ileś tur, czy dać sobie spokoj i odpalić na hard, a może nawet na vh?
Dobra nie ważne, komp się rozkręca na - gram na hard bitwy normal.
-
No w końcu mod w którym jest choć trochę pożytku z łuczników i oszczepników :) Brawo i jeszcze raz brawo :D mam jedno pytanko a chodzi mi o to czy jest jakis mod do wersji BC7 z Polskimi jednostkami poprawionymi? w SS prezentują się świetnie a tu akurat trochę kuleją ;)
-
Jest tylko do BC 6.3 i nie działa z BC 7.
-
Gram bitwy na ekstremalnym ale mam problem z wstrzeleniem sie w trudnosć kampanii ;) na jakim wy ludziska gracie poziomie trudności kampanii ? zaznaczam że chce zacząć Polską:D
-
Zacznij kampanie też na ekstremalnym ale obstawiam że w 30-32 turze odwiedza cię nie tylko nasi "przyjaciele" z zachodu ale i ze wschodu .
-
1 załącznik(ów)
Witam, może ktoś tu czasami zagląda i mi pomoże. Otóż przejrzałem 40 storn tego tematu i nie znalazłem, mam problem z instalacją Załącznik 2717 nie mogę wybrać folderu docelowego, nie wiem w nic kliknąć nie mogę. Gra jest przez wersję steam, wszystko do tej pory ogarnąłem i działa ok. Postępowałem zgodnie z instrukcją i plik ściągnął 3 razy dla pewności. Z góry dzięki za wszelaką pomoc.