Może byśmy powtórzyli te wieloosobowe mecze ? ;) Proponują ten sam dzień i godzinę, czyli sobota 20:30.
Wersja do druku
Może byśmy powtórzyli te wieloosobowe mecze ? ;) Proponują ten sam dzień i godzinę, czyli sobota 20:30.
Mi pasuję :)
Mi także
Zagraliśmy znowu z Roninem wygrałem 2-1.
Moje po prawej:
Zenit 1-3 CSKA Moskva
Benfica 4-1 Sevilla ( 4 bramka przez moją głupotę )
BvB 1-3 Milan
Inzaghi zdobył bramkę w swoim stylu, tylko szkoda, że nie wykorzystałem nim jeszcze jednej akcji kiedy się pomyliłeś z wykopem piłki ;) Miło się grało, dzięki.
Cytat:
BvB 1-3 Milan
W ostatnim meczu moi spuchli bo do dogrywki grałem nieźle 1:1. A potem coś się zacieło i 2 bramki zainkasowałem. Widzę że mam kompleks AC Milan już drugi raz przegrałem z tym klubem grając BVB Dortmund. Gra była jak zwykle pasjonująca. ;)
Po prostu Milan to królowie końcówek :D
Co do meczu jeszcze Sevilla-Benfica. Wpakowałeś mi 3 bramki pod koniec i aż mi wstyd było :D
Zagraliśmy z Krzyżakiem kilka meczyków
z tego co pamiętam ja wygrałem 4 był jeden remis i 2 razy przegrałem grając Polskimi Drużynami widać dokładnie jakie to ciężkie zrobić jakąś składną akcję ;)
No i z Hetmanem dwa meczyki. 2 Porażki różnicą 1 bramki ale muszę tu powiedzieć że grałem z wyłączonym automatycznym przełączaniem zawodników dlatego reakcja moich graczy była lekko spóźniona ale oczywiście Hetman wygrał i to się liczy. Mecze były jak zwykle ekscytujące.
Pierwszy meczy był jakoś tak 3:2 a drugi 1:0 albo 2:1 nie pamiętam dokładnie
ps. Szkoda ze Volfagna nie było ale pewnie zapomniał że się z nami umawiał.
Ręczną oglądałem. :) Zapomniałem, że wtedy grają, kiedy się umawiałem.
Tak, ale gdy grasz drużynami, które mają zawodników dobrze trickujących to jest mi ciężko :D Podobnie jak z Volfganem. Legią mi szło doskonale, chciałem coś nowego no i miałem :) Wynik 9-4 albo 9-5 dla mnie :D Niezły mecz był.
Jak ktoś chce sobie zagrać, to pisać na gg, bo dzisiaj raczej mam czas. :)
Zagrałem z Krzyżakiem dwa mecze:
Polska 7-2 Kamerun, ja Polską, zaczęło się od 2-0 dla Kamerunu, ale potem się pozbierałem.
Ajax 5-1 Barcelona? Jakoś tak, tak czy siak rozłączyłem się pod koniec, bo Krzyżak przestał grać, tylko sobie pykąc między obrońcami ^^