W Call of Duty nie grywam. Liczę na siebie, ale też staram się wspierać swoich - w końcu czołgi średnie to jedn. wsparcia.
Wersja do druku
W Call of Duty nie grywam. Liczę na siebie, ale też staram się wspierać swoich - w końcu czołgi średnie to jedn. wsparcia.
Niezłe jaja są, trzeba mieć oczy dookoła głowy po tym patchu. Będę potrzebował paru dni, żeby to ogarnąć, ale i tak mi na razie nieźle idzie, bo wygrywam 4 na 5 walk. Dźwięk wystrzału z działa 150mm+ poezja...
Wczoraj przeprawilem się przez rzekę omijając most , efekt - po 10 sekundach cała załoga się utopiła :lol:
I tutaj sie z Toba zgodze....Teraz sluchanie odglosu wystrzalu z mojej E-100 sprawia mi radosc jak dziecku swieta :DCytat:
Zamieszczone przez Nagano
http://i.imgur.com/pBYgR.jpg
Supertesterzy sprawdzają na teście 8.1 już czołgi do patcha 8.2 lub 8.3
TOG 2, brytyjski 6 tier. V-max 14 km/h :D
Tutaj reszta premiumów http://eufigames.com/?p=438
Crusader! Mój ulubiony czołg Brytyjczyków. jak się sprawdza w becie?
Osobiście w tym teście udziału nie biorę, ale podam znalezione pierwsze wrażenia:
[spoiler:3l3rnmzo][/spoiler:3l3rnmzo]Cytat:
Krusi jest LT 5 tieru, jednak jest traktowany jako Med 5 tieru co jest jego niewątpliwą zaletą. Będzie jedynym LT walczącym przeciw swoim tierom. Posiada 450 Hit Pointsów, a więc o 110 więcej niż jego poprzednik, pancerz wynosi 32/27/27 na kadłubie i 51/23/28 na wieży więc szału - znowu nie robi, ale to w końcu czołg Lekki. Jego View Range wynosi 360, a sygnał wysyła do sojusznika oddalnego o 550 metrów. Prędkość maksymalną wynosi 44km/h w co łatwo uwierzyć wsiadając do niego, niska sylwetka zapewnia nam pewną ochronę przed innymi, a szybki obrót daje nam możliwość zwiania w razie niebezpieczeństwa (czasami jest to konieczne). Działo 6 pdr Gun Mk. V (L/50) jest bardzo szybkostrzelne, 27,27 na minutkę i 110 średniej penetracji w połączeniu z 75 dmg na strzał. Oszałamiające to nie jest na 5 tier, jednakże z takim RoFem wielu wrogów (o czym sam się przekonałem) będzie wściekłych, że nie może skupić celownika i zarashują na ślepo. Zarabia o dziwo troszkę więcej niż Churchill, bo średnia jego zarobków wynosi 31 213 w premką i ok. 20 000 bez. (Wszystkie dane są wyliczane na czysto, po odjęciu napraw i reszty)
Trzeba wziąć pod uwagę, że to pierwszy test, więc pewnie jeszcze będą sporo grzebać ze statystykami.
Jak kolega zachęcał mnie do tej gry to byłem sceptycznie nastawiony. Czołgi lubię, ale te współczesne. Na początku było nudnawo, irytująco itd. Ale z biegiem czasu zaczęło się robić coraz ciekawiej i ciekawiej. Na początku szedłem drogą niemieckich niszczycieli i scoutami (skończyłem na Leopardzie i zrezygnowałem). Teraz gram amerykańskimi czołgami. Obecnie mam T1HT i to mój ulubiony czołg jak do tej pory :D
Mój nick to SPANIELfromPOLAND
T1 fajna maszynka, zagrywałem się tym jak wyszła "pełna" wersja, spodobał mi się bardziej niż KV na becie, dosyć szybki i zwrotny, nie najgorszy pancerz i niezłe działo. W sumie teraz, po zabraniu 107-emki KV, jest pewnie jeszcze przyjemniejszy.
Jak lubisz tiery 5 ( bardzo przyjemne ) to polecam tez Wolverina ( td usa - po drodze t82 którym do dziś pogrywam od czasu do czasu dla przyjemności ).
Dzisiaj mnie naszła chęć na ms1 :mrgreen: dałem mu siatkę i lornetkę i hajda!
http://worldoftanks.eu/news/4380-world- ... ick-award/
Szykuje się porządny event, a ja akurat kupiłem ST-1 i nie mam innych dziewiątek do kupienia... Szkoda ze na dychy nie dali promocji, kupiłbym w końcu E-100 albo T110E.
To są jeszcze ludzie, którzy się fascynują tą grą? Ja się sobie dziwię, że jeszcze jej nie wywaliłem z dysku