Dokladnie! Kobieta z papierosem baaaardzo duzo traci, przynajmniej w moich oczach;)Cytat:
Dobra, ale pali, a ja nie lubię jak kobiety palą
Wersja do druku
Dokladnie! Kobieta z papierosem baaaardzo duzo traci, przynajmniej w moich oczach;)Cytat:
Dobra, ale pali, a ja nie lubię jak kobiety palą
To zależy - Polki palą po menelsku i źle to wygląda, za to we Francji kobiety potrafią palić z gracją i godnością - zwłaszcza na filmach :).Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Ale to i tak, fajki smierdza, oddech smierdzi to nic ze fajnie to wyglada na filmach;)
Ja akurat nie palę, ale jak ktoś samemu ma oddech jak popielniczka i wypala paczkę dziennie, to palenie u kobiety mu przeszkadzać nie powinno. Ja mam zastrzeżenia tylko od strony estetycznej.
Też nie lubię palących kobiet, na szczęście mam to szczęście, że najlepsze laski w moim otoczeniu (klasa etc.) nie palą, tzn nigdy nie paliły albo rzuciły jakiś czas temu 8-)
Amy jest najładniejsza z tych które tu widze, ale mi bardziej się podobają japonki :PCytat:
Zamieszczone przez Aquila
hehe mnie Japonki nie kręcą totalnie ;)
+1Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Wszystkie wyglądają tak samo albo bardzo podobnie, a cała ich uroda opiera się na specyficznym makijażu :D.
Wyglądają tak samo bo europejczycy nie potrafią rozróżniać azjatyckich rys twarz i na odwrót, dla nich my wyglądamy tak samo :F
wątpię.