Re: EMPIRE TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Jakiś czas po premierze Empire Total War, postanowiłem sprzedać grę w złości za bubla jaki nam zaserwowali - bugi, problemy ze steamem. Grę sprzedałem o 10zł taniej, aniżeli kupiłem. W chwili obecnej stałem się posiadaczem Empire Total War & Napoleon Total War - Złota Edycja (Napoleona mam osobno, ale dam go siostrzeńcowi, który dzięki mnie też wielbi gry z serii Total War). Mam nadzieje, że Wasze komentarze mówiące o braku problemów z grą się potwierdzą, bo szczerze powiedziawszy jakoś wielki świat bardziej mi odpowiada, aniżeli mapa w Napoleonie. Fajnie, że są również dodatkowe jednostki zachodu, wschodu i ameryki. Teraz tylko modle się, aby nie było żadnych niespodzianek, bo drugi raz bym tego nie przeżył :D
P.S. Już mi coś pobiera...
Moje oczekiwania też zawiodło Empire ... Jak dla mnie porażka a najlepsza część to Medieval 2 Total War ! :geek:
Cytat:
Moje oczekiwania też zawiodło Empire ... Jak dla mnie porażka a najlepsza część to Medieval 2 Total War ! :geek:
Empire blado wypada przy dobrym Napoleonie, ale taki zły znowu nie jest. Jak dla mnie najlepsze części to Medieval 2 i Napoleon chociaż nie lubię zbytnio tego okresu.
Dla mnie każdy total war był dobry, nawet Empire tuż po premierze nie sprawiał mi problemów. Chociaż zdecydowanie przy Medievalu2 spędziłem najwięcej czasu.
Cześć. Czy ktoś spotkał się może z takim problemem? Kupiłem wszystkie DLC na Steam do Empire Total War za kilkanaście euro. Działały ok. Po zmianie systemu z XP na Win 7 64bit i ponownej instalacji Steam z Grą gdzieś zniknęły i nie ma ich w grze mówię o wszystkich jednostkach specjalnych. Kiedy chcę ponownie kupić je na Steam wyskakuje mi że już je mam. Co zrobić żeby wszystko działało ponownie? Pozdrawiam
spróbuj napisać może do pomocy technicznej na steam, i wypytaj o co chodzi, chyba juz kiedyś ktoś tutaj miał podobny problem.
Mam pytanie czy można coś zrobić żeby gra mi się nie aktualizowała przy pierszym włączaniu?
Pewno przestawić steam w tryb offline.
Jak przestawiłem steam w tryb offline, to mi pokazało że gra jest za mała aktualizowana (czy coś takiego) by pracować w trybie offline :( . Czy jest inny spsób by ominąć tą aktualizacje?
Re: SCREENY z Empire Total War
Mam pytanie gdy zrobi się screena w grze gdzie się on znajduje?
Takie pytania proszę umieszczać w tym temacie.Wątek "Screeny z Empire Total War służy jedynie do przedstawiania screenów i ich komentowania.Po za tym jakim programem robisz te screeny ?-Sareth