Czy Redzi mówili już kiedy udostępnią narzędzia moderskie?
Wersja do druku
Czy Redzi mówili już kiedy udostępnią narzędzia moderskie?
REDzi udostępnili kilka dni temu narzędzia moderskie do Wiesława :)
http://thewitcher.com/news/view/1093
Są to podstawowe narzędzia :P zaawansowane wyjdą po dodatkach. Ważne jest to, że wyszła nowa gra +
No właśnie nie wiadomo czy wyjdą. Redzi powiedzieli, że nie planują udostępniać Redkita na ten czas i w przyszłości.
Wedle kilku źródeł to są jedyne narzędzia jakie będą dostępne. Swoją drogą New Game +, dla mnie mocno na plus. ;D
W co panowie najczęściej inwestujecie rozwijając swoich Geraltów? Bo kusi Mnie iść w full znaki (pełen Ard, Igni i Quen), ale nie wiem jakie obrażenia dokładnie zadaje taki Igni... Alchemia też jest ciekawa, zwłaszcza, że w Sadze eliksiry i oleje były jedna wyraźnie zaznaczone. Znalazłem na YT taki build: https://www.youtube.com/watch?v=Mo3WxuPzC1o Wygląda fajnie, ale w sumie robić kalkę cudzej postaci... :/ Co wy o tym sądzicie? Proszę o rady :)
Wiele zależy od twojego stylu gry. Jak preferujesz wpadać w hordy przeciwników to wtedy igni jest fajne, bo można szybko dobić większą ilość. Ale wszystko zależy od twojego stylu gry i tym co ci się najbardziej podoba.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Na razie nie wiem co mi się podoba, bo dwa miesiące nie grałem, a i tak zacząłem grę od nowa :D Wiedźmin III jest tak dużą grą, że nie chce mi się przechodzić ją kilka razy, a nie wiem ile sztuk tego eliksiru do resetu perków można kupić.
Mi w dwójce się najbardziej podobały znaki, niby alchemia jest silna, ale nie zawsze ma się składniki pod ręką i czasami trzeba się za nimi nabiegać, a ze znakami nie ma tych problemów.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Rozumiem Drakensang, ale teraz chyba eliksiry i odwary oraz oleje odnawiają się po medytacji, tak? A o co idzie z tym zatrucie, postaci? Bo niektóre perki wymagają przekroczenia limitu zatrucia, czyli zmuszają nas do ryzykownych posunięć... Natomiast taki "Opóźniony rozkład" na 3 poziomie daje "Efekty eliksirów nie znikają, dopóki zatrucie nie spadnie do 70% maksymalnego zatrucia." Czyli co? Jeśli mam poniżej 70% to eliksiry i odwary przestają działać? Muszę najpierw się zatruć "pod korek", aby to co wypiję zadziałało?
W ogóle, zatrucie jest już po wypiciu dowolnego eliksiru, czy też dopiero jak przekroczymy bezpieczny próg to się zatruwamy?