CZO TAM ROBI POLSKA JA SIĘ PYTAM SIĘ??
a tak na serio , to wyglądają świetnie, zwłaszcza opancerzenie.
Wersja do druku
CZO TAM ROBI POLSKA JA SIĘ PYTAM SIĘ??
a tak na serio , to wyglądają świetnie, zwłaszcza opancerzenie.
Żadna Polska, po prostu Turyngia ma taką samą flagę, jak nasza ojczyzna :) Ukończyłem również jednostki rycerstwa brandenburskiego, saksońskiego i meklemburskiego, wszystkie z własnymi oficerami, chorągwiami i kropierzami dla koni. Ale przecież nie będę pokazywał wszystkiego przed premierą ;) Mój stary researcher milczy od dłuższego czasu, ale na szczęście znalazłem nowego, wysłał mi już jeden tekst, także jest nadzieja na w miarę szybkie ukończenie preview frakcji Cesarstwa Niemieckiego.
wiem, wiem ;)
Świetna robota. Jakąś przybliżoną datę premiery możesz podać? Jakie będzie ai strategiczne i bitewne oraz dyplomacja?
To nieludzkie :C nie wolno tak, a ukazane modele zacne. Pozostaje czekać na premierę, żeby zobaczyć pozostałe xDCytat:
Ukończyłem również jednostki rycerstwa brandenburskiego, saksońskiego i meklemburskiego, wszystkie z własnymi oficerami, chorągwiami i kropierzami dla koni. Ale przecież nie będę pokazywał wszystkiego przed premierą
Nie mam pojęcia. Na razie zajmuję się kompletowaniem rosterów i pracuję praktycznie sam, dwaj współpracownicy którzy pomagali mi przez dłuższy czas gdzieś zniknęli, na dniach zaczął mi pomagać ten nowy researcher, mam nadzieję, że za szybko nie zniknie, bo przewinęło się już w mojej "ekipie" kilku z takim słomianym zapałem :)
Będziesz musiał jakoś to przecierpieć ;) Być może zrobię jeszcze jedną jednostkę regionalnego rycerstwa niemieckiego, później wezmę się prawdopodobnie za Skandynawów.
Najbardziej mi się w tym wszystkim podoba fakt, że nie będziemy wiecznie dowodzili królewską/cesarską armią z herbami tylko monarszych rodów, tylko widać też że wśród wojaków są też rycerze i poddani panów poszczególnych regionów. Zróżnicowana herbowo konnica to jest to, czego mi brakło w niemal każdym modzie, nawet w Bellum :)
Zróżnicowanie jednostek to dla mnie jedna z najważniejszych kwestii ;) Na przykładzie frakcji niemieckich: każdy z rodów może rekrutować chorągwie w swoich barwach, do tego jednostki regionalne i rycerzy najemnych. Nie muszę chyba wspominać, że wszystkie użyte przeze mnie herby są historyczne i należą do rodów już istniejących podczas daty startowej mojego moda? ;)
Zapraszam na Preview Niemieckich Rodów :)
Łolaboga, kompletnie zapomniałem o tym modzie. Aż miło popatrzeć na te wszystkie screeny jednostek i to że ów modyfikacja dalej jest rozwijana :)