Re: Pytania początkujących graczy
Zastanawiam się czy ten cały Gemod rzeczywiście jest taki super ?
Mam dość średni komputer i jak w bitwie armie są pełne to trochę rwie :?
Czy jak już go gdzieś znajdę i wgram to będę mógł go później gdzieś wyłączyć lub skasować -pewnie tak ale wolę mieć pewność.
Generalnie jestem wrogiem modów, szczególnie tych które ułatwiają rozgrywkę ale ten nie koliduje z samą rozgrywką.
Więc jak ?
Wszystkie mody, które da się pobrać ze steam workshopa można dezaktywować lub usunąć.
czy w kampanii multi jak ustawie z kolega ze kooperacja to potem mozemy zmienic stosunki i wojowac ze soba?
Zadawałeś już to pytanie. Skoro nikt Ci nie odpowiedział, to znaczy że nie zna na nie odpowiedzi. Dalsze zadawanie takiego samego pytania zatem mija się z celem.
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Zadawałeś już to pytanie. Skoro nikt Ci nie odpowiedział, to znaczy że nie zna na nie odpowiedzi. Dalsze zadawanie takiego samego pytania zatem mija się z celem.
może zostało przeoczone. może ktoś już wie
Cytat:
Zamieszczone przez kauczuk999
może zostało przeoczone. może ktoś już wie
Przez taki czas taką pierdołę mogłeś już dawno sam sprawdzić ze znajomym. Mało kto gra w co-op - większość woli vs.
nie widzę celu twoich wypowiedzi. jakbym sprawdził to bym nie pytał a co robisz w domu nic mnie nie interesuje. przez takie odpowiedzi nie widać konkretnych pytań.
Cel moich wypowiedzi, to zwrócenie Ci uwagi byś nie spamował tego tematu jednym i tym samym pytaniem.
Cytat:
Zamieszczone przez LopezDaVinci
Oddziałów nie można połączyć.
Ależ można. Zaznaczasz obydwa takie same oddziały w armii za pomocą ctrl i trzymając nadal ctrl wciskasz klawisz m.
Właśnie ukończyłem prolog, teraz chciałbym zagrać w kapanie, oczywiście rzymianami, ale który ród wybrać, który ród jest najlepszy waszym zdaniem?