http://www.sportfan.pl/artykul/33700/ki ... je-afera/0
Wersja do druku
A już myślałem że Ruch się poddał w walce o majstra a tu proszę 1:0 na wyjeździe z Polonią i znowu wrócili do gry teraz zobaczymy co Legia z Lechem, coś czuję że jeżeli warszawiaki przewalą sprawę to walkę o PP odpuszczą sobie.
No a im bliżej Euro to coraz ciekawiej zakazy lecą na prawo i lewo, teraz i mi się na 2 lata dostało :lol: , ale jak to mówią ch z zakazami 8-)
http://www.ligapolska.pl/221226-wojciec ... pilki.html
Znaczy sie czarne koszule znow beda w dole tabeli gdyz bogaty wujek odchodzi...a szkoda :? Hajto dzwon do Bruno i z powrotem do Jagi natychmiast :!:
Nic tak mojego serca nie rozwesela jak przegrana wojskowych i milicjantów. Odetchnąłem z ulgą po skończonym meczu. Nie żebym był kibicem Lecha, co to to nie, ale wynik ciekawy :D ...Poziom spotkania, wolę nie pisać, dla piłkarskiego odmulenie zerknę sobie na mecz Borussi i wróci mi zdrowie :)
Kto komentuje mecze realu i barcy na Canal+? Chodzi mi o tego gościa z niższym głosem. Chciałbym żeby komentował w FIFIe :P
E: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!! BORUSSIA MAJSTER! REAL MAJSTER!
Jak napisałem, też tak uczyniłem :) Zaaplikowałem sobie dawkę z Borussią, musiałem po uprzednim uszczerbku zdrowia wzmocnić percepcję tak w razie czego, ale mecz był dobry, więc niepotrzebnie ( potrzebnie :mrgreen: ) się wzmacniałem :D .
Potem poprawiłem Realem i Barceloną, i mimo wyniku jestem zadowolony, nie było czerwonych kartek, popisów aktorskich, kontrowersyjnych karnych itp...Teraz Liga Mistrzów czeka, ciekawy jestem kto w finale? :?:
United - Everton 4:4 , niesamowity mecz ;)
Oj będzie za tydzień w poniedziałek ciekawie , oj będzie.
Juventus - Roma 4:0. Milan - Bologna 1:1. Blisko, co raz bliżej :mrgreen:
Rzymski projekt małej Barcelony Enrique coś nie wypalił. Choć może jak wzmocnią obronę... Włodarze ufają Hiszpanowi, ciekawe czy utrzyma posadę. Dziś nie przeprowadzili żadnej groźnej akcji. Nie wiem nawet czy mieli jakiś celny strzał.
Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Mój typ Chelsea vs Real
Choć może to jest nie obiektywne,no ale taki finał by mi się podobał,no bo co,znowu Barca? :lol:
W finale spotkają się, oczywiście, Barcelona i Bayern 8-)