Dragonit Twoja pewność zdechła .
Wersja do druku
Addios Barcelona! :lol:
Nareszcie, jak słyszę komentatora krzyczącego z podnieceniem Messi, Messi jak tylko dotknie piłkę to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.
Tradycyjnie sedzia zrobił wszystko co do niego należało, czerwona kartka i karny, a tu ... :D Jak to mówią- coś się zaczyna, coś się kończy, epoka Barsy odchodzi powoli, jutro mam nadzieję że Real odpadnie :mrgreen:
Czerwona jak najbardziej zasłużona akurat .....
Na razie tylko połowicznie :PCytat:
I walić ciotki z barcelony, nawet karny z dupy im nic nie dał. Macie za swoje każdy, kto myślał, że barca będzie dłużej na szczycie. Każdy klub góruje max 2 sezony, potem cieniuje.
Poniekąd sympatyzuje z Barcą, głównie ze względu na historię, ale ciesze się z takiego obrotu sprawy. Sędzia pomagał, ale nie udało się. Jest rewanż za pamiętny półfinał z Ovrebo.
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,115 ... asico.html
To już jest jakaś kpina. Grand Farsa leci, to inni nie mogą grać. To jest chore!
Tak myślałem,a właściwie wiedziałem że Barca odpadnie :D
Teraz tylko tak jak ktoś wcześniej wspomniał,musi odpaść Real
Zabawne że wyśmiewany Torres pogrążył Barce :lol:
Co do sytuacji Sevilli,uroki Hiszpanii...
PS.Dlaczego po meczu nie było kibiców Barcy na facebooku...?Bo wystawiali koszulki na allegro :lol:
Taki mały żarcik :D
Ramos za dużo szpinaku zjadł przed meczem i go energia rozpierała przy tym karnym
:D , no cóż, Bayern był lepszy i tydzień temu i teraz. Wczoraj byłem zawiedziony występem Barcelony (niestety z taką skutecznością trofeów zdobywać się nie da), ale dziś Bawarczycy humor poprawili mi zdecydowanie. Z przyjemnością obejrzę finał :)