Mi się "koko" nie podoba,już nawet nie piszę że to jest wiocha,no bo w końcu każdy lubi co innego,i to jest część naszej tradycji,mi się po prostu nie podoba :)
Bardziej mi się to podobało 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=OeI6f_bKQCk
Wersja do druku
Mi się "koko" nie podoba,już nawet nie piszę że to jest wiocha,no bo w końcu każdy lubi co innego,i to jest część naszej tradycji,mi się po prostu nie podoba :)
Bardziej mi się to podobało 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=OeI6f_bKQCk
Sobieski przede wszystkim w ogóle nie nadaje się na taką imprezę
Może faktycznie się nie nadaję,ale jak pisałem po prostu wyjątkowo mi się to spodobało ;)
hahahaha ale jakie jaja u nas w lidze Legła chyba żegna się z majsterm i ch z tym że mój zespół przegrywa jak to ma pozbawić Wawy majstra to niech tak będzie :mrgreen: , choć osobiście życzyłem aby Ruch wygrał no ale nic.
Już się zaczyna ujadanie :roll: Przyznam szczerze, że to jak zakończyliśmy sezon to frajerstwo totalne ale cóż...Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Ale jak widzę przemawia przez Ciebie typowa polaczkowa zawiść: ja nie mam to i inny niech nie ma ;)
PS. Legia - szanujmy się wzajemnie
Szkoda mistrzostwa...liczyłem że tym razem wygramy : :cry:
Mistrza będzie miał Lech. :D
Obawiam się, że jednak w niedzielę będzie miał to wybite z głowy :)Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
to niezły kandydat na hymn :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o2t4McEs4g
Mamy już spadkowiczów i reprezentantów w pucharach, pozostaje gra o mistrza. Sporo można napisać o dzisiejszych meczach, zacznę od Legii. To co odpierdala ostatnimi czasy ten warszawski klubik woła o pomstę do nieba :damn: nie mam pytań, zresztą ile oni strzelili bramek w ostatnich 8 meczach? Z takim potencjałem w ofensywie ... brakuje Rybusa, który jesienią natrzepał tyle asyst, że do teraz jest w ścisłej czołówce. Lechia nieźle zagrała, ładna bramka Wilka. Swoją drogą, klub z Gdańska ma naprawdę niezłą frekwencję, dzisiaj było 19 tysi, wiadomo - mecz o utrzymanie, ale w poprzednich spotkaniach też było dobrze, ciekawe zatem, ile zbili na tym pieniędzy i czy przełoży się to chociaż trochę na rozsądne wzmocnienia, bo to, co właściciele zrobili przed sezonem (testowanie 22 latków z 4 ligi polskiej) to trochę kpina. Dobrze, że Lechia się utrzymała, choćby ze względu na stadion.
Śląsk na pełnej k****, przodował Sebuś, który zniesmaczony brakiem powołania zaliczył trzy asysty, a Kaźmierczak (który pewnie byłby lepszym wyborem niż Matuszczyk) zdobył dwa gole. Ostatnia akcja bramkowa naprawdę ciekawa. Jagiellonia słabo nie grała, miała swoje okazję, ale zdołała wywalczyć jedynie karnego, którego wyegzekwował Kupisz. Trzeba przyznać, że miał trochę szczęścia, bo Kelemen sięgnął piłki, ale ta i tak wpadła do siatki.
Lech raczej nic ciekawego nie grał, Podbeskidzie groźnie kontratakowało, ale to Kolejorz podtrzymał swoją znakomitą passę i zapewnił sobie puchary. 22 bramka z Rudneva po pewnie wykonanym karnym. Kamiński, podjarany powołaniem do repry, był bliski strzelenie samobója (który to już raz w tym sezonie), ale mu nie wyszło. Poznański klub ma coraz lepszą frekwencję, dzisiaj było ponad 27 tysięcy kibiców; pewnie łata to nieco budżet, a biorąc pod uwagę rozwiązanie kontraktów z kilkoma zarabiającymi sporo zawodnikami, puchary i prawie pewną sprzedaż Rudneva za parę milionów euro, oczekuję przyzwoitych transferów (choć pewnie nic z tego nie będzie).
Korona zebrała dobry wpierdol od Widzewa na własnym stadionie, chyba nie chce im się grać w pucharach, bo nie wierzę, że mogli aż tak zjebać mecz z niegrającym o nic łódzkim klubem. Dhifallah pokazuje, jak bardzo brakowało Widzewowi normalnego napastnika.
Ruch z Cracovią toczył dość wyrównane spotkanie, przynajmniej w pierwszej połowie. Piech strzelił 11 gola i dał kolejny powód, by spytać: czemu kurwa zamiast niego do repry powołano jakiegoś Brożka, który od dłuższego czasu nie gra NIC, ba, w ogóle nie gra.
Z Polonii beka niezmierna, wpierdol 4:0 na własnym obiekcie (choć niektóre drużyny na wyjazdach mają lepszą frekwencję, niż warszawski klubik u siebie). Cztery bramki Pawłowskiego, który chyba też był wkurwiony za brak powołania. Fakt, że dwie wbił Teodorczykowi, ale strzał z wolnego był naprawdę dobry, mierzony i wątpię, by Przyrowski go wybronił, podobnie drugie trafienie, przy słupku, z niewielkiej odległości. Zawsze zastanawiało mnie, jak ten piłkarz grał by w innym, bardziej ogarniętym klubie. Zagłębie obecnie radzi sobie bardzo dobrze, więc może jesienią się przekonamy, ja liczę na to, że wreszcie odpali, bo potencjał ma (wiem, że dziwnie to brzmi, biorąc pod uwagę jego wiek, ale tak to wygląda). Wracając do Polonii, mam nadzieję, że nastąpi wyprzedaż i co lepsi piłkarze trafią do normalniejszych klubów, a resztki zespołu spadną i przestaną obniżać średnią frekwencję.
Górnik o dziwo pojechał Wisłę, a już myślałem, że ta pod wodzą Probierza wchodzi na właściwe tory. Drugą bramkę strzelił Milik, co jest dobrą informacją. To już czwarte trafienie tego 18 latka, który zaczął strzelać dopiero w rundzie wiosennej, więc wszystko wskazuje na to, że w następnym sezonie zacznie trafiać dość regularnie i za parę lat będziemy mieli konkretnego napastnika.
Mecz Łksu z Bełchatowem nie był chyba zbyt ciekawy. Fajnie, że strzelił Saganowski i tym fajniej, że zespół żegna się z ekstraklasą, choć najlepiej, jakby oba te kluby spadły.
No i to by było na tyle, czekam na niedzielę i kolejną multilige.
[spoiler:q6ohn8ep]Legia Warszawa informuje, iż z dniem dzisiejszym Pan Mariusz Walter złożył rezygnację z funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej KP Legia Warszawa SSA[/spoiler:q6ohn8ep]
Tymczasem nasi młodzieżowcy U17 wygrali z Belgami 1:0 po golu Stępińskiego w pierwszym meczu fazy grupowej :) Mam nadzieję, że Słowację też pykną i wyjdziemy z grupy, a potem kto wie.