No to powodzenia, idź teraz na urlop macierzyński bądź zacznij osiągać sukcesy jako kobieta sportowiec. Później się pochwal efektami to zobaczymy czy te Twoje "możliwości" aby przypadkiem nie są urojone.
Wersja do druku
No to powodzenia, idź teraz na urlop macierzyński bądź zacznij osiągać sukcesy jako kobieta sportowiec. Później się pochwal efektami to zobaczymy czy te Twoje "możliwości" aby przypadkiem nie są urojone.
Bawi mnie to co sobie wymyślasz. Trudno normalnie coś skrytykować? Trzeba od razu jechać po bandzie z jakimiś sportowcami zmieniającymi płeć, mężczyznami wyłudzającymi macierzyńskie itd.? Sam robisz komedię z tego co widać Cię boli. Wygląda to jak staruszka która słysząc hasło "marihuaen" wymienia Ebolę, Brevika, homoseksualistów, zombie, przeciwników Radia Maryja itd. Z czymś takim nie ma co dyskutować. Z tego co widzę nawet w tendencyjnym artykule który zamieściłeś wyraźnie widać, że ot tak sobie płci zmienić nie będzie można. Forum to chyba kiepskie miejsce na bezsensowny trolling.
W naszym kraju cały czas odbywa się jedna wielka komedia. Ciągle nie rozumiem czemu Polacy są nazywani konserwatywnymi i zaściankowymi ludźmi. W ilu europejskich krajach zasiada w sejmie transwestyta i w dodatku niezbyt urodziwy:D Niektórzy za bardzo się spinają, gdy ktoś rzuca skrajnymi lub żartobliwymi przypadkami. Wielu ludzi w pogoni za mityczną równością płci, straciło zdrowy rozsądek. I tak niedługo zgodnie z wzorami zachodnimi swoją płeć będziemy wybierać w urzędzie:D Bo przecież dzielenie ludzi na płci przez wzgląd na chromosomy XX i XY jest takie zaściankowe i prawicowe:D Na szczęście postępowa lewica to zmieni i jednym podpisem zmienimy płeć na papierze:D I nikt nam nie wmówi że XX nie może być XY:D
http://wpolityce.pl/polityka/260926-...nosci?strona=1
Wstrętni pisowczycy!!11one Za PiSu skonczy się wolna Polska, wyjeżdżamy z kraju!!!
Widzę, że onetowy styl wypowiedzi zagościła nam na stałe w Agorze dzięki Samowi Fisherowi...
rotflmao xd
Widzę, że jak zwykle Volomir omija szerokim łukiem najważniejsze kwestie. Zamiast atakować personę to zajmij się atakiem na artykuł. Jeśli nie masz czegoś ciekawszego do powiedzenia to lepiej zamilcz, bo nic nie wnosisz.
Gdybym napisał kwiecistym językiem, że wyborcy PO to hipokryci i ignoranci to poczułbyś się lepiej? Trochę sarkazmu, ironii i parodii nikomu jeszcze nie zaszkodziło. No może z wyjątkiem ćwierćinteligentów.
Apeluję o spokój, widzę do czego to wszystko zmierza także proszę trzymać emocje na wodzy.
Więc panie moderatorze, proszę upomnieć Volomira żeby nie zniżał się do tanich zagrywek ad personam i będzie spokój. To on musi jakoś przecierpieć sarkazm, ironię i parodię.
Upominam obydwu, proszę zakończyć tą rozmowę i wrócić do tematu.
Lwie Serce
Si, senior. Ja zacząłem temat, on się do niego nie odniósł. Proste jak konstrukcja cepa.
Primo, publiczna dyskusja z moderatorem to zwykle 5 punktów karnych, secundo myślę że wszystko jest wyjaśnione. Pampa
Białe plasterki to rasizm.
http://prostozmostu.net/swiat/szwecj...ptekach-rasizm
Szwecja przekracza kolejne poziomy absurdu, a raczej zwykłego debilizmu.