Sprawdz temperatury
Wersja do druku
Sprawdz temperatury
Bardziej pytanie odnosnie allegro - dajmy na to biore udzial w licytacji bo widze ze np. za ps3 nie ma ceny minimalnej daje 2 zl i nikt mnie nie przebija, a wartosc takiego ps3 to np. 1000 zl i co wtedy ? nie wywinie sie od tego ?
musi mi go wyslac za 2 zl ?
Jesli nie ustalil ceny minimalnej to chyba tak. Byla calkiem znana sprawa jek ktos sprzedawal samochod bez ceny minimalnej i za jakies mega smieszne pieniadze poszedl, tylko nie wiem jak sie to dalej potoczylo :P
Słyszałem podobną sprawę to chyba gościu się procesował o tą rzecz ;)
kirlan - niby jak mam to czyścić bez zrywania plomb?
Przez te dziurki :P
A czy nie można odkurzaczem dmuchnąć żeby wessało ten kurz:P ?
Sorry za post pod postem ale to ważne ;)
Komp mi padł i nie wiem co się stało. :(
Gdy włączam kompa działa on od 1 do 5 sekund i się wyłącza :(
Mam lecieć od razu do serwisu czy co?
Proszę o odpowiedź
Tak,chyba że ... później sie będzie odwoływał od tej decyzji nawet sądownie boCytat:
Zamieszczone przez Aquila
a) okaże się że jest niepełnoletni
b) konto na allegro nie jest jego
c) sprzedaje rzecz która nie jest jego własnością
1 np. to 10 latek któremu rodzice kupili ps3 więc nie jest jego
2 sprzedaje rzecz koledze czyli też nie własną
itd
ale nie licz na to ,jakiś znajomy mu podbije towar warty tysiaka do odpowiedniej ceny,
za 2 złote to można wyrwać okazyjnie ale sztachetę w płocie.
Miałem podobnie przy awarii zasilacza, przy uruchamianiu komp restartował się kilka razy, gdy "zaskoczył" chodził już normalnie ale i tak za kilka dni zasilacz padł całkiem. W Twoim przypadku najlepiej sprawdzić pojedynczo na innym kompie czy zasilacz i inne komponenty działają sprawnie.Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
No właśnie mam podobnie tyle że zasilacz był wymieniany w sierpniu więc nie wiem :|
No i mam jeszcze parę dni gwarancji więc wolę nie zrywać plomby :|
Szukam w miare dobrych i tanich glosnikow 2.1 do kompa, z tym, ze musza posiadac wejscie na sluchawki z mikrofonem i najlepiej jakby byl przelacznik miedzy sluchawkami a glosnikami :P
Sa w ogole glosniki z wejsciem na mikrofon? :P
Mam zamiar wymienić mojego starego, dobrego XP na Viste64, czy ktoś może korzystając z własnie tej Visty grywał w Rome albo MTW2? Nie ma zadnych problemow?