Dział OiM 2. Ten dzieciaczek więcej tekstów wali w temacie o OiM ale wolałem nie wrzucać...
Wersja do druku
Dział OiM 2. Ten dzieciaczek więcej tekstów wali w temacie o OiM ale wolałem nie wrzucać...
Teraz to się nie popisałeś kirlan. Ten temat właśnie po to jest. Zresztą przejrzyj ten temat od samego początku. Jak masz zamiar usuwać wpisy z łapu capu to najlepiej zamknij temat i wywal do pustelni
BTW
Wiedzialem, ze trafi za to do łapu capu :mrgreen:Cytat:
=========
Edit, 25 IV
Edhardo pisze:
Akustyczny black metal
Volomir pisze:
Chyba autystyczny
Zapewniam że my wszyscy moderatorzy i admini unikamy jak ognia JAKIEJKOLWIEK ingerencji w "Forumowe Łapu-Capu".
Ale są sytuacje gdy nie mamy innego wyjścia.
Zostawienie takiego brudu i "popisów" haterstwa jakie stanowiły TE KONKRETNE 3 POSTY (i ich cytowania) byłoby z naszej strony (adminsko-moderatorskiej) haniebnym zaniechaniem.
Łapu-capu - służy do ... cytowania i wytykania łapu-capu, a nie jakohall of fame dla bluzgaczy i haterów.
NIe cytujcie / nie piętnujcie tutaj przejawów bluzgania i siania nienawiści ani postów z linkami do piratowania jeśli takie się zdarzą . Od tego macie przycisk"zgłoś ten post" czyli obrazek wykrzyknika.
To jest łapu capu - PRĘGIERZ NIEDBALSTWA - a nie czegokolwiek innego
[spoiler:s33ldn71]Łapu-capu czyli niedbalstwo, nieumiejętny styl pisania, błędy ortograficzne, nieprzemyślane wypowiedzi itd itp, jakkolwiek WY SAMI - każdy w swoim wyczuciu - określicie pojęcie "łapu-capu". W to nie wnikamy, nawet jeśli my moderatorzy mamy inny osąd posta / inne kryteria niedbałości, inny poziom oczekiwań co do stylistyki postów, logiki, inną wyrozumiałość względem ortografii i nterpunkcji , inną opinię o autorze, o poście itd., nawet jeśli jakiś post uznajemy za żart, albo prowokacyjkę czy inne celowe działanie, albo gdy uznajemy go za zwykły post a nie przejaw pośpiechu, niedbałości, niewiedzy. NIE INGERUJEMY nawet gdy pukamy sie w głowę: gdzie tu "łapu-capu"?[/spoiler:s33ldn71]
KAŻDY USER MA PRAWO UZNAWAĆ DOWOLNY POST ZA ŁAPU-CAPU nawet gdy wszyscy inni userzy i wszyscy moderatorzy i wszyscy admini uznają go za zwykły post.
Natomiast przez nas (moderatorów i adminów) bezwzględnie będzie tępione haterstwo, a to oznacza między innymi że haterstwo będzie WYMAZYWANE - nawet występujące jako cytat!!
[spoiler:s33ldn71]I bardzo proszę: nie rozmawiajmy już dłużej na tematy tych żałosnych 3 postów bo właśnie po to je usunąłem (wraz z cytatem) żeby te przejawy haterstwa 2 osób nie zajmowały głów reszty forumowiczów[/spoiler:s33ldn71]
Cytat:
Witam mam pytanie odnośnie gry a
mianowicie wiem jak zwiększyć ilość
tur/zmienic daty wydarzeń itp ale
nigdzie nie mogłem znaleźć poradnika
lub pomocy innych odnośnie zmiany
flagi państwa.
Świetna pomoc Grom91 ;)Cytat:
zmiane dat i np ilosci tur zmieniasz w
dester start .
To musiało tu trafić :)Cytat:
Ze względu na śluby czystości na razie celibat ale w przyszłości planuję być hetero.
Cytat:
Zamieszczone przez kujon333
maryniaszCytat:
na temat wyjściowych mord lepiej nie zaczynaj bo pewne słuchy do mnie doszły że jak cię widzą w szkole na korytarzu to wyglądasz jak byś z kołkiem w dupie szedł ale czy to prawda to nie wiem.
Cały tamten temat to teraz szopka :D
Nasz nowy nabytek BLooDek, który ma wielką szanse na zapełnienie luki powstałej po odejsciu historyka :PCytat:
tak uważam, że to powód do dumy, nie rozumiem dlaczego ruch stawiasz wyżej od np grania w gry.
Historyka nam nie zastąpi :P
A co do tego,no to...bez jaj.Ruch ważniejszy od GRANIA W GRY ale jeśli to by było siedzenie przy kompie ale jakiś pożytek z tego to spoko,to jest gut.E,to nie znaczy,że stawiam kompa nad ruchem czy coś,po prostu gdy nie ma potrzeby to można się zająć tymi bardziej "produktywnymi"rzeczami na kompie niż ruch :P