Legia-Poznań 8:4 dobry mecz hehe. Drugi Polski mecz to był Jagiellonia- Polonia Warszawa 2:1Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
PS. Musimy jakoś się umówić koledzy żeby to co się zdarzyło wczoraj nie przytrafiało się ciągle.
Mianowicie umówiliśmy się o jednej godzinie i wszyscy prawie byliśmy gotowi do gry. Nagle okazuje się że po pierwszym meczu nikogo nie ma. Nie wiem czy to tak jest zawsze że pokój TWFIFA trzeba tworzyć po każdym meczu? A jeżeli tak to wyznaczmy taką osobę która będzie to robić a my będziemy w tym czasie w innym pokoju powiedzmy ogólnym. Do momentu aż pokój będzie założony ponownie. Bo wczoraj to wyglądało tak jakby każdy sobie rzepkę skrobał. Tak nie powinno być.
Jeżeli nie będzie wam przeszkadzać to ja mogę się jako pierwszy zaofiarować że będę tworzyć ten pokój TWFIFA i ta funkcja będzie spoczywać później na kolejnych graczach. Żeby nie było czegoś takiego jak wczoraj. Zaproszenia nie ma co wysyłać bo każdy po grze może jeszcze te 2 minuty wytrzymać i sprawdzać czy pokój powstał. Ale nie może być tak że nikt nic nie wie. Wczoraj nasza organizacja kompletnie zawiodła. Voitek nie odpowiadał ja Czekałem na powstanie Pokoju Krzyżaka nie było bo go z gry wywaliło i tylko się Hetman odezwał na moje zaproszenie do gry a potem to już w ogóle nikogo nie było ani pokoju. Robi się z tego po trosze czeski film. Volfgan jakoś to potrafił zorganizować a my nie potrafimy ?