Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Uuuuu uważaj z takimi określeniami o Azjatkach bo silnaręka władzy może ci nie podarować :mrgreen:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Uuuuu uważaj z takimi określeniami o Azjatkach bo silnaręka władzy może ci nie podarować :mrgreen:
to już bym wolał sprawdzić murzynkę jakąś fajną :mrgreen:
Japonki nie są złe, choć fakt są do siebie cholernie podobne. Polskie dziołchy i tak najlepsze :P
Ja naprawdę nie mogę zrozumieć co jest w Polkach takiego ciekawego. Większość ma te same kolory, żadnych wyróżników detalicznych, wszystkie z tym samym stylem ubierania się.Cytat:
Polskie dziołchy i tak najlepsze :P
Wyróżniające się są właściwie Brytyjki, Niemki i panie Japonki i tego typu dziewczyny. Ja wolę te nasze Polskie, bo nie przepadam za inną urodą i tyle. :D
Pieprzysz głupoty. Masz klapy jak koń na oczach ale można Ci to wybaczyć boś gówniarz. Gust sobie z czasem wyrobisz.
Już go mam :evil:
Oparty o aktorki w TV :D.
Ha ! Pudło ! Oparty na moich obserwacjach dziewczyn w otoczeniu i tych, które spotykam na ulicy.
Oczywiście, że polskie dzieuchy są najlepsze. Jak idę przez centrum mojego miasta, to głowa lata mi na wszystkie strony.Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Azjatki są ładne, ale to w dużej mierze zależy od części kontynentu, z której są. Np. Tajlandki odrzucają mnie od razu, a subtelne rysy twarzy Japonek, wręcz przeciwnie.