Nowogród ważny! Pod wodzą Litwina powyższego atakuje on Kijów, pomagając Litwie stać się potęgą, miast wspólnie z Kijowem ją powstrzymać. :P (Nie jestem Kijowem)
Wersja do druku
Nowogród ważny! Pod wodzą Litwina powyższego atakuje on Kijów, pomagając Litwie stać się potęgą, miast wspólnie z Kijowem ją powstrzymać. :P (Nie jestem Kijowem)
nowogrod nie ma wojny juz z kijowem ;p broni sie przed bulgaria :D
Siema wariaty, jeżeli jest taka możliwość mógłbym przejąć jakieś max 2-3 państwa, oczywiście pod warunkiem braku jakichkolwiek protestów wobec mojej osoby.
Milanosie, będę szczery, cenię ciebie jako sojusznika i gracza ale mimo tego mam zastrzeżenia co do twej osoby, już kilka razy porzuciłeś bez słowa to forum wraz ze swoim KO.
PS.Czy mi się tak wydaje czy jak ostatnio byłeś aktywne w KO to pracowałeś za granicą ?
Dlatego pisze że zagram jedynie jeżeli nie będzie sprzeciwów.
Nie wtedy byłem już w kraju ale to były trochę dziwne czasy hehe można by powiedzieć że przez parę miesięcy codziennie zielone ^^, obecnie jestem zagranica.
No dobrze, zadam wtedy ostatnie pytanie, jak z dostępnością (kontakt i możliwość robienia tur) ? Możesz tylko wykonywać w określonych dniach w ciągu tygodnia czy jesteś omalże 24h/7d dostępny ?
Ty powiem ci tak moge wykonywac kazdego dnia bo poza praca nie mam nic a pracuje od srody do soboty wlacznie po 12 godzin
A chciałem, ot tak niedawno, do Ciebie pisać czy nie miałbyś ochoty wrócić do KO. ;)
Mysle, ze nie bedzie problemow, byles nie porzucil KO bez wyjasnien gdy zabraknie czasu.
Właśnie, zawsze lepiej napisać z wyprzedzeniem i poinformować, że frakcje są do przejęcia, ewentualnie dać hasła sojusznikom, niż znikać bez słowa.