Poznań, Tychy, mi to wszystko jedno, do obu mam daleko w cholerę - sens pozostaje ten sam. Ja ostatnio patrzyłem, czy są już te czeskie, to miały "Born in..." i z tyłu było napisane, że warzone są w Polsce.Cytat:
Zamieszczone przez Limon
Wersja do druku
Poznań, Tychy, mi to wszystko jedno, do obu mam daleko w cholerę - sens pozostaje ten sam. Ja ostatnio patrzyłem, czy są już te czeskie, to miały "Born in..." i z tyłu było napisane, że warzone są w Polsce.Cytat:
Zamieszczone przez Limon
To może w tym markecie (Piotr&Paweł) wystąpiła jakaś anomalia albo u was jeszcze nie ma nowych Pilsów podobnie jak u mnie nie da się kupić nowych Tyskch (tzn tych z tą nową promocją).Cytat:
Ja ostatnio patrzyłem, czy są już te czeskie, to miały "Born in..." i z tyłu było napisane, że warzone są w Polsce.
Każdy PiP ma inny asortyment, więc nie można patrzeć zbiorczo na całą sieć.Cytat:
Zamieszczone przez Limon
Byłem właśnie w wspomnianym markecie i okazało się, że są dwa rodzaje Pilznera :- jeden w lodówce za 5.49 z napisem "Brewed.." a na półce przyczajone leżą Pilznery z napisem "Born.." w cenie 4.99 za sztukę. Wszelkie wątpliwości rozstrzygają doniesienia prasowe http://www.rp.pl/artykul/669605.html Ostatni Pilsner Urquell zszedł z linii produkcyjnej browaru w Tychach w marcu tego roku
:?Cytat:
— Pilsner Urquell jest produktem z segmentu super premium.
Dzisiejszy wieczór odbędzie się przy udziale Kormarana Jasnego, Koźlaka z Gniewosza, Bosmana Full, Łomży Export, Lubuskiego Jasnego z czego nowością dla mnie będzie Koźlak.
A spożywał ktoś takiego pszeniacza?
[spoiler:38qg3r4g]http://www.piwarium.pl/zdjecia/3971.JPG[/spoiler:38qg3r4g]
Zobaczymy jak smakuje :D
Nie znam tego. Kaj kupiłeś?
To akurat w Bomi obok Ikei w Katowicach :)
Piłem jego jasną wersję i z tego co pamiętam była bez rewelacji, ale i tak niezła :).Cytat:
Zamieszczone przez pretorian
Jakieś drogie te Pilsnery, ostatni raz kupowałem je po jakieś 3,60 - 3,70. Tyle że to było dawno temu ;)
No rzeczywiście nie było rewelacji jak na pszeniczne ale dało się wypić ;) Wczoraj kupiłem 1715 tak z ciekawości. Możecie coś o tym piwku powiedzieć?Cytat:
Zamieszczone przez Czik