Pobrałem patch, rozpocząłem nową kampanię, pierwsza bitwa, 4 z 6 jednostek morskich nie może zejść na ląd bo się zaklinowały, koniec. :)
Wersja do druku
Pobrałem patch, rozpocząłem nową kampanię, pierwsza bitwa, 4 z 6 jednostek morskich nie może zejść na ląd bo się zaklinowały, koniec. :)
Czy po patchu 3 i beta patchu 4 muszę rozpoczynać na nowo kampanie, aby wszystkie zmiany weszły w życie?
tak
Skąd masz taką informację? Nigdy nie zaczynałem gry na nowo by zobaczyć, że zmiany faktycznie zostały wprowadzone.Cytat:
Zamieszczone przez Godlike
Ja też ciągnę jedną kampanię, pomimo kolejnych paczek.
Z poprzedniej strony tego tematu. Zresztą pytałeś o to czy trzeba zacząć nową grę aby weszły wszystkie zmiany więc do wszystkich musisz zacząć nową grę natomiast jeśli chodzi o większość zmian to nowej gry nie musisz zaczynać.Cytat:
Zamieszczone przez Rafix94
Na nowych patchach można spokojnie grać dalej starą kampanie, ale nie będzie widać wszystkich zmian. Np na patchu 3 stary sejw miał tury trwające od 20-40 sekund, a nowa kampania na tym samym patchu juz 4-7 sekund.
Panowie dlatych którzy mieli problemy z odpaleniem patcha 1,4 bety po ściągnięciu trzeba usunąć plik launcher z folderu z grą i wtedy wystartuje. Mi to pomogło. :D
Nie ja pytałem :D Ale z tego co widzę, to faktycznie masz rację. Grać można, ale żeby wszystkie zmiany zostały wprowadzone najlepiej zacząć grę od początku :)Cytat:
Zamieszczone przez Godlike
Czemu kiedy włączam tryb własnej bitwy np. Sparta(ja) vs. Germanie(komputer) Spartanami stawiam na obronę, nie wiem czy to jest wina AI czy ja robię coś źle w ustawieniach bitwy moi wrogowie stoją sobie przez całą bitwę (Chodzi mi o to aby oni atakowali a nie stali w miejscu i czekali na mój ruch)