Do BC 6,3 nie istnieje. Chyba, że powstał bardzo niedawno.
Wersja do druku
Do BC 6,3 nie istnieje. Chyba, że powstał bardzo niedawno.
Pobrałem AI Germanicusa i teraz moje pytanie brzmi, jak to odpalić, zainstalowałem normalnie w folderze mods, odpaliłem plik "Setup ReallyBadAI", tam wybrałem Bellum Crucis a następnie "really BadAI for misc mods" i kliknełem "ok" i wyłączyłem ten pliczek i włączyłem BC, czy to wszystko, czy muszę przekopiowywać jakieś pliki jeszcze ?
Na Bellum to zwykle nie działa. Znaczy instalacja z poziomu setupu tego ai.
Wejdź do mods do katalogu g5 potem do ManualIntegration skopiuj oba katalogi stamtąd i wrzuć je do głównego katalogu BellumCrucis6 nadpisując.
Coś nie doczytałeś bo pisałem o ty przy tym Ai w Modach uzupełniających.
Dziekuje ślicznie :D
Przyznam się bez bicia że nie czytałem tam prawie nic.
Hey
Wiem ze jest osobny temat do tej sprawy i napisałem tam posta ale niestety chyba się nie wyświetla, :cry: mniejsza z tym. Mam problem z tą nieszczęsną 51 turą o której wiele już pisano na tym forum, tak jak pisał Araven spatchowalem kingdomsy wszystko chodziło gładko , tury były szybkie nic się nie zacinało , moją pierwszą kampanię hre nie prowadziłem dalej z powodu wcześniejszego błędu , pomyślałem że jeśli zaczną nową kampanię Bizancjum to tego juz nie będzie , rozbiłem Turków , sojusz z Abbasydami przeciwko Zengidom ,wspieranie krzyżowców ale bez przesady ;) no i niestety nadeszła 51 tura, znów wyrzuciło mnie na rebeliantach ;/ nie wiem juz co z tym zrobic, moze to przez abbasydow i jakiegos bledu zwiazanego , nie mam pojęcia. Strasznie mi się spodobał bellum crucis i nie chce się poddawać. Macie jakieś pomysły ? ;d z góry dziękuje
Wstaw plik na forum z savem. Spróbuję przepchnąć.
Nim wstawisz, rusz agenta, zapisz, potem wyjdź z moda, usuń map.rwm z kampani w jaką grasz. odpal ponoiwnie i próbuj. Ew. pzrywróc włoski text, rusz agenta zapisz.
Włącz toggle_fow na moment. Może jakoś obejdziesz.
Mam dość łatwe pytanie.
Przy włączaniu tego moda rozumiem, że mam korzystać z ikonki Bellum Crusis na pulpicie tak? Tu pojawia się problem, bo do tego wymagana jest płytka Kingdoms, którą Securerom uznaje za nieoryginalną, a właśnie dzisiaj doszła do mnie pocztą. Znalazłem temat z informacjami o tym jak sobie poradzić, ale żadna pomoc z cd projektu już nie jest aktualna, nie wierze, żeby teraz przysłali mi inną płytkę - więc pojawia się pytanie - jak to obejść?
Ja uruchamiam grę tylko przez Program Files/Medieval II Total War/mods/BellumCrucis6/bellumcrucis6.bat.
Myślałeś nad tym, żeby wyłączyć SecuROM? Ktoś gdzieś na forum pisał o podobnym problemie, poszukaj.
W Grodzie albo Podzamczu był taki temat, zajrzyj tam.
Albo próbuj wyłączyć jak pisze Dunkel.
Zawsze można kupić oryginał np. http://www.ceneo.pl/19798835
Na oryginałach niekiedy też są takie cyrki. Samo CD Action to przyznaje.
Przepraszam za to o co się spytam- ale nie wiem, chyba pod wpływem emocji nie rozumiem tłumaczeń mojego problemu w innych tematach- o tuż:
wgrałem tego świetnego moda i po rozpoczęciu bitwy za każdym razem ma klasycznego medieval napotka, zrobiłem chyba wszystko zgodnie z instrukcją,ale problem jest, jakiś miesiąc temu też go wgrywałem i nie było takich cudów....
A wgrałeś bugfixera? Jaki system? Jeśli W7 to UAC wyłączone? Jeśli wszystko dobrze poinstalowałeś to nie powinno nic strzelać fochów :)
Tak, wszystko ładnie poszło, ale jak chcę zagrać bitwę to BUM!!! napotka :evil:
Ile Ci zajmuje katalog z modem?
Usuń map.rwm z data/world/maps/campaign/custom. I usuń ten plik ze wszystkich 4 kampanii.
Problem w tym, ze mam oryginal. med2 kupiony w 2007 jeszcze, a kingdoms kupilem teraz na allegro w wersji z extra klasyki. gdybym mial pirata to problemu by nie bylo. z rozwiazan podanych w innych tematach nic nie pomoglo, wiec musialem niestety uciec do niepochalanych metod.. no ale jak takie jaja sa z oryginalami to nic nie poradze..Cytat:
Zamieszczone przez radax
mod dziala, i oprocz tego ze tylko raz wywalil mnie bez ostrzezenia do pulpitu to jestem nim szczerze zachwycony i w tym miejscu chcoalem podziekowac aravenowi za sprowadzeie mnie na sluszna droge ;-)
W poście nr 1 dałem nieoficjalny patch do Bellum. Jak Ktoś nie ma Megasubmoda II lub wyższego niech wgra ten plik. Raczej nowa kampania konieczna, ale pewności nie mam.
Rozmiar: 8,33 GB (bajtów: 8 953 792 140)Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Rozmiar na dysku: 8,41 GB (bajtów: 9 036 632 064)
Wgl nie ma takie czegoś, dodam, że mam spolszczenie wgrane, ale wszystko zrobiłem tak samo jak ostatnio :cry:
Wald, Bellum z Bugfixerem zajmuje 9.17 GB.
Zainstaluj od nowa Part 1 + Part II + bugfixer i dopiero spolszczenie.
Zajrzyj do postu nr 1 w tym temacie. I zainstaluj sobie nieoficjalny patch przy okazji reinstalacji.
Pominąłeś bugfixer albo zainstalowałeś go w złej lokalizacji.
Czy ktoś wie kiedy można się spodziewać Bellum Crucis 7? Na gwiazdkę się wyrobią czy jednak marne szanse?
Włosi, nigdy nie podawali żadnych dat premiery, wiadomo, że ciężko pracują.
Żadnych dat nigdzie nie widziałem, ani na ich forum ani na TWC.
Działa, ale jest problem ze spolszczeniem : folder text jest "ok" ale z world jest ten błąd :|
Jaki problem wszystkim działa.
link: viewtopic.php?f=367&t=9949
Post nr 1 spolszczenie do czystego Bellum.
Map.rwm z 4 kampanii pousuwałeś?
Jak jest problem z world, to nie bardzo wiem czemu? Jak wszystkim działa, w tym mnie.
To wywal go. A ze spolszczenia wrzuć tylko text.
Tam są dwie wersje spolszczenia, jedna dla czystego Bellum, druga dla submodów. Użyj dla czystego jak masz samo Bellum.
Witam .
Jestem tu nowy ściągnołem sobie moda + spolszczenie wszystko ładnie gra . Tylko , czy jest jakiś sposób aby te tury szybciej się przewijały .... Przy przewijaniu tury mozna wypic polowe browca :PPP
Pozdrawiam i poprosze o odp :))
Witaj.
Polecam wypróbować tego patcha, powinien pomóc viewtopic.php?f=522&t=12080 Ew. możesz poobcinać skrypty lub jeśli grasz na kampanii full, przerzucić się na light.
Pozdrawiam.
dzięki bardzo , zaraz spróbuje :P
Własnie gram na lightcie :P Tak wolno , one się przewijają jak w Stainless Steel :p
nono działa koleżko , wielkie dzięki :P
Pozdrawian
Zapodaj sobie też te programy i używaj ich: viewtopic.php?f=367&t=11404
Powinno być jeszcze szybciej.
Napisz ile Ci trwały tury bez patcha, a ile trwają z nim ok?
I z grubsza jaki masz sprzęt, pamięć, system.
Po długiej przerwie czas wrócić do bellum :D Wiadomo kiedy wyjdzie wersja 7.0 ?
Nie, nie wiadomo.
Mam dziwny problem, że w okolicach Pskowa i Nowogrodu nie mogę przeprowadzić normalnie bitwy. Raz wywala mnie w trakcie ładowania, raz dopiero po kliknięciu "rozpoczęcia rozmieszczenia". Nie wiem czym to może być spowodowane, w innej części mapy bitwy mogę toczyć normalnie.. Gdyby ktoś się z tym spotkał to proszę o pomoc.
Mam zainstalowane BC 6.3, +megasubmod wersje 2 + te pliki które wrzucił Araven 6.11.2013 w temacie submoda.
Spróbuj usunąć ponownie map.rwm z kampanii Full i Light.
Próbuj kilka razy tą bitwę, albo w innym miejscu mapy, nieco obok.
Kim grasz? Jaka kampania i poziom ?
W następnej kampanii dorzuć ulepszenia jakie dałem do plików z 06.11.2013.
Gram Polską, kampania light, poziom średni (grałbym na trudniejszym, ale wyczytałem, że to niby dla samych bitew nie ma znaczenia, a dyplomacja jest sensowniejsza). Tura 56.
Usunięcie map.rwm nic nie zmienia, atakowanie różnymi oddziałami też nie. Oblężenia Nowogrodu nie moge przeprowadzic. Juz na mapie bitwy moge sobie klikać "czekaj" do woli, ale po "rozpoczęciu rozmieszczania" wywala niestety..
Najlepiej wgraj na czyste bellum stystyki wojakow od kama, muzyke, spolszczenie i moje ai, wtedy nie powinno być bugów, a jak chcesz skonczyc kampanie to walcz tam na automacie.Cytat:
Zamieszczone przez Fuks
Trudno mnie oblężenie Nowogrodu działało. A masz balisty albo katapulty? Spróbuj bez nich.
Ktoś pisał, ze mu wywalało na balistach bodajże.
Po prostu to jedno oblężenie zrób z automatu.
Dobrze, że działa ogólnie.
balisty mnie zastanawialy juz, czy to nie powod, bo byl to jedyny nowy oddzial ktorego wczesniej nie uzywalem. ale do walki w polu w okolicach pskowa i nowogrodu probowalem podejsc bez nich i tez wywalalo. oblezenia bez nich nie probowalem, sprawdze to przy nastepnej okazji jak wlacze gre. na szczescie jest ten automat ;-)
inna sprawa ze przeciwnicy w bitwach i oblezeniach moga uzywac balist i nic nie wywala.
Z automatem jest tylko ten problem że można przegrać banalną bitwę albo co jest prawie pewne mieć ogromneeeee straty.
W Twoim przypadku nie ma niestety innej opcji, jak "przeskoczyć" bitwę na automacie.
Pozdrawiam
Mam dwa pytania:
Czy to normalne, że frakcje przeciwne nie mają prawie żadnych reprezentantów wśród kardynałów? Grałem Polską, 90 tur, papież Polak był od mniej więcej 25 tury, i każdy następny również był Polakiem, w ostatniej turze tylko 2 kardynałów nie było Polakami.. to normalne? rozumiem, że raczej błąd.
Żeby wgrać Bellum od nowa, czyli mieć jego czystą wersję, wystarczy go po prostu odinstalować i wyrzucić z mods?
Cytat:
Zamieszczone przez Fuks
Tak to normalne, masz wysokie relacje z papieżem dlatego wybiera tylko Twoich kardynałów.
Tak wystarczy odinstalować i wywalić z mods.
Zaczynam właśnie przygodę z tym Super modem ale z początkiem nowej kampanii polskiej mam dziwny błąd i Ctd. Wchodzę przykładowo do panelu miasta i zaczynają sie błedy tekstur. np. brak pieczęci w zamykaniu okna czy niebiskie pasy w info panelu jednostki i crasz. Gram z megasubmodem IV plus portraits mod. Wszystko zainstalowane po koleji wedgług instrukcji od megsubmoda 2. tutaj załaczam mój sys.log
[spoiler:rn8id6ll]00:13:22.656 [system.rpt] [always] CPU: SSE2
00:13:22.656 [system.rpt] [always] ==== system log start, build date: Feb 25 2008 version development ===
00:13:22.750 [system.io] [always] mounted pack packs/data_0.pack
00:13:22.796 [system.io] [always] mounted pack packs/data_1.pack
00:13:22.843 [system.io] [always] mounted pack packs/data_2.pack
00:13:22.875 [system.io] [always] mounted pack packs/data_3.pack
00:13:22.921 [system.io] [always] mounted pack packs/data_4.pack
00:13:22.921 [system.io] [always] mounted pack packs/localized.pack
00:13:22.953 [system.io] [warning] open: data/text/shared.txt is missing
00:13:22.968 [system.io] [warning] open: data/text/tooltips.txt is missing
00:13:22.968 [system.io] [warning] open: data/text/battle.txt is missing
00:13:22.968 [system.io] [warning] open: data/text/strat.txt is missing
00:13:25.968 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for ANISELECT
00:13:26.000 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_SABOTAGE
00:13:26.031 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_TRADE
00:13:26.203 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for DRAGGABLE
00:13:26.203 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for DRAGGING
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_MULTIPLE_SELECT
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_ATTACK
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_CHARACTER
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_RESOURCE
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_FORT
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_MOVE_OBJECT
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_WATCHTOWER
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_DEPLOYMENT_AREA
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_TILE
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_SPECIAL_PIECE
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PAINT
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_ADJUST_HEIGHTS
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_ADD_UNIT
00:13:26.234 [data.missing] [warning] missing/invalid cursor for MODIFIER_PLACE_SETTLEMENT
00:13:30.765 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/civilians/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.765 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/civilians/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/rogues/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/rogues/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/princesses/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/princesses/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/merchants/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/merchants/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/priests/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/priests/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/heretics/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/heretics/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/witches/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/witches/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/inquisitors/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.781 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/mesoamerican/portraits/portraits/young/inquisitors/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.796 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/civilians/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.796 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/civilians/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.796 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/rogues/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.796 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/rogues/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/princesses/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/princesses/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/merchants/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/merchants/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/priests/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/priests/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/heretics/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/heretics/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/witches/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/witches/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/inquisitors/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.812 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/eastern_european/portraits/portraits/young/inquisitors/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/princesses/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/princesses/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/heretics/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/heretics/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/witches/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/witches/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/inquisitors/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.828 [data.missing] [warning] Cannot find the portrait path: data/ui/middle_eastern/portraits/portraits/young/inquisitors/000.tga, using the default culture path if it exists
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10671, column 23 :
we should only have trait(Berserker) additional affects for triggers(Battle_Losing_Berserker)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10789, column 28 :
we should only have trait(BattleChivalry) additional affects for triggers(battle3Chivalry_Dread_Not_fighting)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10790, column 25 :
we should only have trait(BattleDread) additional affects for triggers(battle3Chivalry_Dread_Not_fighting)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10800, column 28 :
we should only have trait(BattleChivalry) additional affects for triggers(battle3Chivalry_Dread_Routing)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10801, column 25 :
we should only have trait(BattleDread) additional affects for triggers(battle3Chivalry_Dread_Routing)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10813, column 28 :
we should only have trait(BattleChivalry) additional affects for triggers(battle3Chivalry_Dread_Routing2)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10814, column 25 :
we should only have trait(BattleDread) additional affects for triggers(battle3Chivalry_Dread_Routing2)
00:13:30.859 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 10855, column 25 :
we should only have trait(BattleDread) additional affects for triggers(battle3Dread_Let_Them_Go)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 16753, column 27 :
we should only have trait(GoodDenouncer) additional affects for triggers(hereticinit1_denouncerclear)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 16761, column 26 :
we should only have trait(BadDenouncer) additional affects for triggers(hereticinit1_denouncerclear_bad)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 16769, column 25 :
we should only have trait(StrongFaith) additional affects for triggers(hereticinit1_faithclear)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 16777, column 22 :
we should only have trait(Purifier) additional affects for triggers(hereticinit1_purifierclear)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 17702, column 29 :
we should only have trait(CrusaderHistory) additional affects for triggers(crusades_6)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 17703, column 30 :
we should only have trait(StrategyChivalry) additional affects for triggers(crusades_6)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 17712, column 29 :
we should only have trait(CrusaderHistory) additional affects for triggers(crusades_7)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 17755, column 26 :
we should only have trait(JihadHistory) additional affects for triggers(jihads_7)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 17756, column 30 :
we should only have trait(StrategyChivalry) additional affects for triggers(jihads_7)
00:13:30.875 [script.err] [warning] Trigger parsing warning in data/export_descr_character_traits.txt, at line 17765, column 26 :
we should only have trait(JihadHistory) additional affects for triggers(jihads_8)
00:13:30.890 [data.missing] [warning] Failed to find ancillary image data/ui/ancillaries/scribe_ancillary.tga
00:13:30.890 [data.missing] [warning] Failed to find ancillary image data/ui/ancillaries/security_religious.tga
00:13:30.890 [data.missing] [warning] Failed to find ancillary image data/ui/ancillaries/security_religious.tga
00:13:32.609 [system.rpt] [error][/spoiler:rn8id6ll]