Słowik z Jagielloni jeszcze młodszy, a broni naprawdę dobrze :P Sam kilka razy go widziałem jak występował jeszcze w Sparcie Oborniki i Szamotuły i uczęszczał do Szamotulskiego LO :D
Wersja do druku
Słowik z Jagielloni jeszcze młodszy, a broni naprawdę dobrze :P Sam kilka razy go widziałem jak występował jeszcze w Sparcie Oborniki i Szamotuły i uczęszczał do Szamotulskiego LO :D
Czik ale czy to już przypadkiem nie było?? przecież u was latem co zrobili? z tego co się orientuje prawie połowe składu wymienili tak samo mówienie że tak bogaty klub nie ma sznas spaść a Górnik?? dawał miliony zl na piłkarzy myśląc że będzie walczyć o mistrza a na koniec sezonu co? witaj 1 ligo, więc nie bądź taki pewny.
Lech przegral :shock:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... Popek.html
No a jak jeszcze dzis Korona rowniez przegra albo zremisuje z Ruchem to bedzie super dla Jagi(5-4 pkt. przewagi) ;) nad drugim miejscem
Właśnie nie ciekawie ja chciałem remisu bo tak GKS ma teraz 16 pkt
O Jezu... Co się z nimi dzieje w tej lidze :D Z GKS dostają w dupsko, a remisują z Juve mecz, który mogą wygrać... APOKALIPSA :D
A może z Juve grało UFO :lol:
A w lidze gra prawdziwa drużyna :lol:
A tak na poważnie to ja też nie wiem co się dzieje. Z GKS powinni chociaż zremisować a tu klops :(
:| dno.... co za k... frajerzy
tzw. wielka trojca przezywa kryzys. Wisla chyba jest w najlepszej sytuacji.
Zaskakujące wyniki w tej kolejce. Jestem tylko zdenerwowany, że moja drużyna nie może wykorzystać potknięć rywali :evil:
Pary 1/8 finału Pucharu Polski:
Cracovia - Lech Poznań
Wisła Kraków - Widzew Łódź
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Podbeskidzie Bielsko-Biała - GKS Bełchatów
Łódzki KS - Lechia Gdańsk
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Polonia Warszawa
OKS 1945 Olsztyn - Ruch Chorzów
a tak liczyłem na wyjazd do Olsztyna ehhh :|
Tej, ale za to najciekawiej sie ten mecz zapowiada. A z Cracovią łatwo nie będzie.
edit: chodzi mi o Jagiellonie z Koronom.
No liczę, że w PP zagrają przyzwoicie tak jak w LE :P Bo liga to nieporozumienie jakieś...
Ten Silva z Gksu nieźle cisnął, Buric dobrze bronił, ten ostatni strzał jak wyciągnął :shock: i wreszcie dobry Mecz Stillicia, podawać z pierwszej piłki górą tak dokładnie i to niekiedy z patrzeniem się w inną stronę .. znakomicie. Lech ostro będzie cisnął jak skończy przygodę w lidze europejskiej, i pewnie będą jakieś dobre transfery, wierzę. Ale i tak przetasowanie w naszej lidze jest już praktycznie pewne, nie mówię, że aż takie, jaka jest sytuacja, ale na pewno większe niż w ostatnim czasie. Ciekawe nawet mecze w pucharze będą. Ogólnie cienka kolejka, 3 remisu 0:0 :( łącznie 10 bramek, i bilans uj strzelił, a były już 3 mecze z 5 golami z jednej strony. Za to Niedzielan znowu strzela, 8 kolejka, 8 bramka :mrgreen:
Co do innych lig, to Arsenal mógł na początku 2:0 prowadzić, skończyło się odwrotnie ... ale Fabian nie zawalił, obie bramki Chelsea to coś niezwykłego, 1 Drogba tak strzelił, że mimo 10 powtórek nadal nie wiem, jak to zrobił, pewnie sam nie ma pojęcia, musiałbym po klatce zobaczyć. A Borussia znowu wygrywa, Lewy zawsze wchodzi na 10 - 15 minut, a i tak ma więcej sytuacji niż niektórzy napastnicy całe mecze ... ciekawe, co by było, jakby zagrał wreszcie parę meczy w pełnym wymiarze, i niech trenuje dalej skuteczność.
Niesamowite :D Real wygrał wczoraj z Deportivo 6:1 i nie mieli problemów z rozgrywaniem piłki i było widać świeżość i płynność gry. Wreszcie Pipita przełamał się. Znakomita gra Di Marii i Ronaldo. Takie mecze chce się oglądać :D
Firmowy strzał Pirlo :O :D
http://www.youtube.com/watch?v=nsOGwWvZ ... =topvideos
Wymierzył niesamowicie, ale piłka była do obrony, bo nie było kopnięta specjalnie mocno, bramkarz trochę zlamił ;)
Chłopaki wytłumaczyli naszym czego oczekujemy. Skoro trener nie potrafi ich ogarnąć.Cytat:
"Na puchary się spinacie, w Ekstraklasie chuja gracie".
"Królu Arturze zatańczysz dzisiaj na rurze".
Piękna dyplomatyczna odpowiedź :D
HAHAHHAHAHAHA nie wytrzymam komentarzy na youtube:Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
HAHAHAHAHA :lol:Cytat:
ukurwil jak dziki szajbus
W ogóle obczajcie trajektorię lotu tej piłki. Prawa fizyki zostały wydymane w pupę :D.
Osobnicy na YT też mają nieraz ciekawe wypowiedzi...
;)Cytat:
ale nakrecil kichala
Tu jest mocna kandydatura do bramki sezonu 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=KzAZTdyO ... r_embedded
Fakt, i pomyśleć, że w takich sytuacjach człowiek czuje w głębi, że coś z tego będzie ;)
Ciekawe wyniki w eliminacjach. Krystyna się obudziła, Nani też i inna Portugalia, szkoda że tego meczu nie oglądałem. Czy ktoś go widział?
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2 ... omosc.html
Napastnik Widzewa cały czas w dobrej formie, nic dziwnego, że miesza trochę w extraklasie, chodź jak widać, najlepszym strzelcem nie jest :D
Widzewowi potrzebny jest taki jak Dembiński, by Litwin miał z kim pograć, chociaż Robak jak ma dzień...tudzież pomocnik, podobnie grający jak Szymkowiak z dawnych Widzewskich lat i byłbym spokojny o losy Widzewa...Szkoda tych 2 lat spędzonych w 1 lidze, ale cóż Koronie się udało... ;)
Hiszpanie mam wrażenie będą dominować jeszcze kilka lat, coś jak kiedyś Niemcy :)
Mam wrażenie, że dojdą nawet do finału, ale tam pękną i nie wygrają 3 raz z rzędu.
http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...5490565740.jpg
Ja też miałbym motywację do strzelania bramek najlepszym bramkarzom świata :P
Sernas ma gust, mimo że wolę brunetki muszę to stwierdzić. Może i naszym by się takowe zachęty nadały sensu w piłkarskim fachu, skoro pieniądze nie mogą wykrzesać entuzjazmu? :lol: :lol: :lol:
http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...5547130412.jpg
Łee tam brunetki rulezz :D
Dzisiaj politycy grają z gwiazdami TVN ? :D Kogo obstawiacie ? :D
Oczywiście politycy :D
Ciekawe czy ci z PO będą podawać tym z PISu :D
Ja obstawiam TVN, chociaż pewnie politycy wygrają. Ciekawe na jakiej pozycji będzie grał Kalisz...
Ja również obstawiam TVN. Co do PiS`u i PO to pewnie będą udawać, że co innego na boisku co innego "w pracy" :D
A Kosecki gra??
Ech zeby tak byc w TVN :!: Skosic Rudzielca i jeszcze mu reki nie podac...piekne marzenie :lol: :mrgreen:
Tak na powaznie dosc interesujace staystyki odnosnie Extraklasy:
http://www.ligapolska.pl/index.php?dzia ... kul=180755
Ktoś mi zarzucał na forum, że nie tryskam entuzjazmem odnośnie naszych piłkarzy, ale proszę co Smuda prawi :lol:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/USA-Po ... 1,482.html
Fragment:
Cytat:
Zmora Smudy
Trener Smuda wygląda jak z krzyża zdjęty. Zdenerwowany, wciąż gestykulujący, zatroskany. - Coś mnie serce boli - przyznaje. A boli go głównie z powodu obrony, czy raczej jej braku. No i martwi go, że nie ma z kogo wybierać. Smuda przyznaje, że dopiero kiedy został selekcjonerem i zaczął oglądać niemalże każdy mecz w ekstraklasie, zorientował się, że pole manewru ma niesamowicie ograniczone. - Dopiero mi się oczy otworzyły - mówi. - Wcześniej człowiek był głównie skupiony na swoim zespole. Co mnie tam obchodziło, czy lewy obrońca w Wiśle, czy Legii to Polak, czy obcokrajowiec. Tymczasem nasza ekstraklasa znalazła się w takim kryzysie, jeżeli chodzi o liczbę grających w niej polskich piłkarzy, że porównać to można tylko z niedawnym krachem gospodarczym na świecie.
Ciekawe statystyki, średnia bramek na mecz 2.2 jest średnia, ale to przez ostatnią kolejkę, no i nie wiadomo, jakim wynikiem skończy się zaległy mecz Lecha i Polonii ;) zaskoczyła mnie średnia wieku Legionistów (23) i Polonii Bytom (30), mamy więc polski AC Milan :lol:
Hm... 3-3 ciekawy mecz :D Przypomniał mi się puchar Afryki, bo ten mecz tak trochę wyglądał czyli jazda na atak, nie przejmujcie się obroną :D Współpraca PiS`u i PO była. Przykład to bramka posła PO ( nie pamiętam nazwiska ) i asysta Kurskiego, mimo że ten mógł strzelać. Gołota to taki smaczek do całego meczu podobnie jak premier Tusk :D
Świetna było okienko Golonki, choć sądzę, że to bardziej szczęście. W każdym razie w bardzo niespodziewanym momencie.
Oj tak, najładniejsza bramka całego meczu. I gdyby tak na niego spojrzeć nie widząc co robi to nie wpadł bym na to, że podbija piłkę :D
Włączyłem tvn akurat wtedy, gdy ktoś strzelał gola na 2:2 :D mam nadzieję, że bramki będą w necie, z ciekawości zobaczę to okienko. Ale ogólnie beka, jak np. jakiś pulpet dostał podanie za obrońców i biegło za nim trzech, przebiegł kilkanaście metrów i się zmęczył, a po paru chwilach zaliczył glebę bez kontaktu z rywalem :lol: Tusk w ogóle grał, on chyba interesuje się piłką?
A za nieco ponad 1.5 h mecz z USA, ciekawe, czy już się przyzwyczaili do różnicy czasowej, mam nadzieję, że tak. I ciekawe, jak się spisze Niedziela, w końcu dzisiaj jego dzień :lol:
Jak beda grac tak jak z Australia i Ukraina to bedzie dobry mecz