Akurat na prawą mają Ramosa ; )
Wersja do druku
Akurat na prawą mają Ramosa ; )
Akurat Mourinho nie ma zamiaru wystawiać Ramosa na prawą stronę
No to nam ładnie polskie trio zaszalało. Mam nadzieję, że swoją postawą natchną resztę naszej reprezentacji na EURO, że i Polak potrafi.
I mam nadzieję, że w Borussi zostaną na dłużej.
Genialny mecz, genialna postawa Polaków jak i całej drużyny. Bayern zmiażdżony!
Taki nokaut na pare dni przed finalem LM :!: ...Niechaj polskie trio pozostanie nastepny sezon gdzie jest bo to tylko dobrze wrozy zawodnikom i "polskiej" reprezentacji 8-)
Jestem ciekaw jak Borussia będzie prezentować się bez Kagawy który wczoraj rozegrał świetny mecz i miał swój udział w większości bramek. Po za tym ciekawe gdzie Kloop widzi tego Reusa , mam nadzieję że nie na szpicy bo to oznaczało by że Lewy zagra za nim jak w pierwszym sezonie za Bariosem a ta pozycja niezbyt mu odpowiadała. Do składu wróci zapewne i Goetze a to może również oznaczać że i Kuba będzie wchodził z ławki. :idea:
Oczywiście szacun dla Klopa który pół roku temu powiedział chyba Smudzikowi że Polska reprezentacja dostanie 3 piłkarzy w 100% formie na euro i słowa dotrzymał ;)
Up - właśnie pisałem o tym (nie wiem, czy na tym forum też), że Klopp nie rzuca słów na wiatr, nie wierzyłem w to, a jednak ;) A Reus nie będzie grał na szpicy, to chyba nie ten typ zawodnika, podobno mu łatwo znaleźć miejsce na boisku. Na pewno będzie ogromnym wzmocnieniem, jeden z 3 najlepszych piłkarz tego sezonu (Lewy, Reus i może Huntelaar).
Piękny mecz, żałuje, że nie oglądałem go w całości. Lewandowski >>> Gomez, oczywiście. Prezes Borussi płakał ze szczęścia i w trakcie wręczania pucharu stanął gdzieś z boku samotnie, bo dawka emocji była dla niego zbyt duża. Życzę każdemu, by kiedyś poczuł się tak spełniony :)
Co się teraz dzieje w Anglii to coś nie do ogarnięcia
Nie lubie tych wszystkich druzyn budowanych za wielkie pieniądze. Trzeba jednak oddać City, że dokonali czegoś niebywałego. Przechylić szalę na swoją stronę w doliczonym czasie, strzelając dwa gole? Niezła determinacja.
A w Serie A Juventus kończy sezon jako niepokonana drużyna, a Del Piero w swym najprawdopodobniej ostatnim meczu ligowym strzela gola. Za tydzień finał Coppa Italia i szansa na 10 triumf i srebrną gwiazdkę za to osiągnięcie.
PS: Fajnie, że Borussia utarła nosa bufonom z Bawarii, mam nadzieję, że Chelsea też sprowadzi ich na ziemię ( z dwojga złego wybieram Anglików ).
Co do zwyciestwa City 3-2 z QPR, to po pierwsze beniaminek grał w 10, a po drugie, prawdopodobnie po golu na 2-2 pilkarze QPR dowiedzieli się od kibiców ze maja juz utrzymanie w kieszeni (Bolton zremisował z Wolves, a miał 2 pkt straty do Rangersów przed kolejka) i po prostu odpuścili. Jak w 93 minucie wznawiali gre to nawet sie nie chcieli utrzymac przy pilce, tylko od razu po rozpoczeciu oddali ją pilkarzom City. Nie chcieli sie w ogole utrzymac w posiadaniu pilki tylko na dzien dobry ja wyrzucili na polowe City i pobiegli murowac sie na 10 metrze.
A te 50 goli Messiego to chyba z powodu tej ujowej ligi gdzie liczą się 2 zespoly, ze 3 kolejne prezentuja średni poziom a reszta to kelnerzy.