Trochę nie podoba mi się granie tak zwanym " autobusem" . Ale jakoś wygrali ;)
Bez znakomitego Cecha to zwycięstwo nie było by możliwe.
Wersja do druku
Trochę nie podoba mi się granie tak zwanym " autobusem" . Ale jakoś wygrali ;)
Bez znakomitego Cecha to zwycięstwo nie było by możliwe.
Dużo osób narzeka na to, że pieniądze rządzą współczesną piłką, cóż - Chelsea wygrywa ligę mistrzów po wielu latach, polegając na starych, sprawdzonych graczach, których nie wygryzły żadne wynalazki, pod wodzą anonimowego dotychczas trenera zarabiającego pewnie średnią krajową, Real i Barca odpadają w półfinałach, a Manchester City jeszcze wcześniej, mistrzem Francji zostaje biedne Montpellier, polegająca na mądrym zarządzaniu i kolektywie Borussia łoi Bayern i wygrywa dublet, we Włoszech wygrywa i bije rekord Juve pod wodzą byłego gracza, bez wielkich transferów, nawet u nas w ekstraklasie wygrywają Śląsk i Ruch. Chyba nie jest tak źle ;) i nie będzie źle, dopóki cały czas wszędzie zdarzają się niespodzianki, trenerzy znikąd osiągają sukcesy i często decyduje charakter i taktyka, a nie tylko duże transfery.
Kto patrzył na wczorajszy mecz Polski B? :lol:
Tak sobie myślałem w jakim składzie Polska może wyjść na mecz z Grecją,w praktyce prawie cały skład jest już znany,a przynajmniej większość
W bramce Szczęsny,w obronie od lewej Wawrzyniak,Perquis Wasilewski i Piszczek,w Pomocy od prawej Błaszczykowski,Murawski,Polański,Obraniak i ktoś z dwójki Grosicki/Rybus a w ataku Lewy.Czyli tylko o lewą pomoc toczy się jeszcze walka,a Grosicki zagrał wczoraj nawet,więc Rybus ze Słowacją będzie musiał się napocić.
Do tego ładnie grał młody Wolski,według mnie zasługuje na szansę,nawet na 1 skład na Euro,to może być nasz kolejny klasowy gracz w Europie :geek:
A wy jak widzicie nasz skład i szansę na Euro? :D
Boenisch może wchodzić na boisko za Wawrzyniaka. Nie ma sensu wystawiać go od 1 minuty, bo chłopak w ogóle nie ma kondycji
A Murawski w pierwszej 11-tce to po co?
Święte słowa. Słowikowi dziękujemy :lol: W jego miejsce Pan D.Dudka :)Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Co sądzicie o ofercie Manchesteru Utd za Lewego?
Gdzieś usłyszałem że dają Berbatova za naszego napastnika :)
Osobiście uważam że transfer do Manchesteru rozwinie skrzydła Polakowi.
Manchester górą !!!!!!!!!!!!
Źle słyszałeś. Zostaje w BvB.Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Szkoda ;/
Jeszcze niech zagra jeden sezon w BVB a później może wybierać ;DCytat:
Zamieszczone przez seba225