Ponoć poszła kolejna oferta za Lewego,kilkanaście mln euro i Berbatov,według mnie powinien pójść do ManU,pod okiem Fergusona może się jeszcze bardziej rozwinąć,w końcu to jeden z najlepszych(jak nie najlepszy)trener na świecie.
Wersja do druku
Ponoć poszła kolejna oferta za Lewego,kilkanaście mln euro i Berbatov,według mnie powinien pójść do ManU,pod okiem Fergusona może się jeszcze bardziej rozwinąć,w końcu to jeden z najlepszych(jak nie najlepszy)trener na świecie.
Otóż to
W ManU jest za duża konkurencja jeśli chodzi o napastników.
No i co ? Myślisz że by płacili tyle za Lewego żeby na ławce siedział ??
Konkurencja jest duża , ale w tym sezonie mało co kto umiał grać regularnie przynajmniej przez kilka meczy.
Co do ojro, z takim napastnikiem jak Lewy, Piszczkiem i Kubą to wyjście z grupy jest celem minimum, bo już widzę że niektórzy "znawcy" z tvn czy tvp uznali by to za cud... Spokojnie do półfinałów powinni dojść, jestem tylko ciekaw czy graczom BVB będzie się chciało wysilać w kadrze ? czy oszczędzanie zdrowia na klub.
Nie zapominaj, że w ćwierćfinale spotkalibyśmy się z Niemcami lub Holandią, faktycznie, spokojnie do przejścia :roll:
Ciekaw jestem co teraz będą mówić wrogowie Wawrzyniaka, kiedy zobaczyli jak Boenisch się koncertowo wyjebał :D
Uff na szczęście nic nie musimy, no przynajmniej ja - nie oglądałem meczu, więc tego nie widziałem :D
Dla mnie zawsze Wawrzyniak, Głowacki, Jop, Jodłowiec byli piątą kolumną w reprezentacji (na pewno pominąłem parę baletnic).
Z tej czwórki, którą wymieniłeś to Wawrzyniak tak naprawdę jest najlepszy :)