Piast i Pogoń :D
Wersja do druku
Piast i Pogoń :D
Scooter słyszałem że w Gliwicach są też kibice Górnika. Jak to tam u was wygląda??
Podolski, który jest z Gliwic kibicuje Górnikowi :D
Dobrze słyszałeś - postaram sie wytłumaczyć , Gliwice jako duże miasto maja dużo dzielnic , tak więc Łabędy , Sośnica , połowa Kopernika i Obrońców Pokoju kibicuje Górnikowi , natomiast pozostałe dzielnice jak Szobiszowice , Sikornik , Sztabu , Gwardii , Trynek i inne kibicuja Piastowi.Cytat:
Zamieszczone przez Pele
Osobiście wychowałem się w Łabędach i jestem zagorzałym kibicem Górnika (nie mylić z kibolem) i tam jeżdżę na mecze ale pamiętam również z jakiego miasta pochodzę więc kibicuję i Piastowi a nawet na mecz od czasu do czasu pójdę :D .
Niestety fakt , że w jednym mieście są dwie drużyny powoduje nieustanne utarczki zarówno słowne jak i .................
Ja się wtrącę, choć u nas wiadomo, wszyscy za Kolejorzem :) Mam pytanko - jak wyglądają stosunki Piasta z Ruchem ? słyszałem, że podobno dobrze, bo obie ekipy mają kosę z Koalicją, kiedyś mieliście zgodę, tak?
Wydaje mi się że można to ująć twierdzeniem "Wróg Naszego Wroga Jest Naszym Przyjacielem"
Kto śledzi serial pt."Eden Hazard-Gdzie zagram w przyszłym sezonie"? :lol:
On chyba musi mieć z tego niezły,ubaw,albo chce jak najwięcej ugrać dla siebie.
Swoją drogą Chelsea może mieć w przyszłym sezonie masakrycznie dobrą linie pomocy(Jeśli transfery o których słychać w mediach dojdą do skutku)Hulk,Hazard,Mata,Mikel a do tego Lampard,ładnie 8-)
I oczywiście jeszcze Ramires :D
Hazard już wybrał Chelsea
A czemuś taki pewien ?