Bardzo rozbawiły mnie dwie wypowiedzi, a mianowicie:
Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Ciekawe czy pisze on to na poważnie :DCytat:
Wersja do druku
Cytat:
Ciekawe czy pisze on to na poważnie :DCytat:
A co w tym jest dziwnego? Może to drugie zbyt dosadne, ale generalnie raz Pampa napisał coś normalnego :P
Z tego tematu. BLooDek, który ma ambicje zastąpić historykaCytat:
Re: Forumowe Łapu-Capu
Postautor: BLooDek » dzisiaj, 13:45
Pampalinex pisze:Najlepiej po prostu zwiększyć prawa nauczycieli. Nie może być tak żeby gówniarz był bezkarny. Nawt za PRL gdyby do takiej sytuacji doszło to by była straszna afera.I koniec z bezstresowym wychowaniem. W Polsce równa się to właśnie bezkarności.
Pampalinex pisze:Jak tylko widzę słowo ,,gwałciciel" od razu się denerwuję. Nienawidzę skur****, najchętniej bym patrzył jak powoli umierają w dużym cierpieniu. Jak dla mnie, dla nich można by przywrócić zdzieranie skóry ;) To są ludzie którzy nie zasługują na nic innego. Śmiecie społeczne. Pedofile, to samo. O ile gwałt i pedofilię można łatwo stwierdzić i szybko wysłać takich ludzi do piachu, o tyle z morderstwem może być różnie. Bo np. jeśli żona zabiła męża przy tym jak ją zaatakował, powiedzmy z nożem, to nie powinna dostawać wysokiej kary.
Ciekawe czy pisze on to na poważnie :D
Czułem, że ktoś to zrobi :lol:
Chyba nie rozumiem co w tym śmiesznego :roll:
Cytat:
Twoja wypowiedź, czyli argumentacja i przedstawiane poglądy. ;)
Uwielbiam jak pojawia się nowy użytkownik i wrzuca do łapu-capu takie suchary. Ale z drugiej strony, przynajmniej można się pośmiać z BlooDeka :mrgreen:
Odmienia się BLooD, czyli BLooDek, BLooDka, BLooDkowi. A nie "BLooDeka"Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Chyba jednak nie bardzo tak to się odmienia.Cytat:
Zamieszczone przez BLooDek
Odi.profanum
w temacie islamskim 8-)Cytat:
Sorry Glaca ale masz nieźle zrytą banię. W sumie to rzadko można trafić taki okaz.