Tak chodzi mi o mod umieszczony w czasach średniowiecza, taki aby powiększyć mapę o nowe miasta (odpowiednie do realiów historycznych).
Wersja do druku
Spróbuj tego: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...mpaign-Mod-4-3
Ew. Bellum Crucis lub Broken Crescent pod Kingdoms.
Edit: Lwie Serce, Napisz do TomkaPL PW, autor Regnum Poloniae, ten mod zawierał moda Midek&Zgrzybek.
Witam mam pytanie. Dzęiki moderacji wiem, że w modyfikacji Regnum Poloniae znajduje sie modek midek by zgrzybek jednak nie odnajduję w plikach moda pliku o takiej nazwie. Pomoże mi ktoś i powie jakie pliki wchodzą w skład modek midek by zgrzybek, gdzie je znaleźć i jak wgrać do miedievala podstawki na steamie aby działał. Za wszelka pomo serdeczne dzięki.
W Regnum Poloniae nie znajdziesz nazwy Midek i Zgrzybek. By odtworzyć pliki moda trzeba by go mieć. Jak ktoś ma moze wstawi, ale nie licz na to zbytnio.
Kup sobie Kingdoms, bo do niego są najlepsze mody. Na podstawkę działa Regnum Poloniae też.
W Zbrojowni jest temat o instalacji modów na wersji steam.
Czy istnieje mod dodający frakcje zamiast rebelianckich osad?
Tak jak w dziale Rome napisałem, z tym że do Medievala polecę Bellum Crucis.
A jest może taki mod, który dodaje realistyczniejszą mapę z większą ilością prowincji?
M.in. Bellum Crucis, Eras Total Conquest, Regnum Poloniae. Pewno coś jeszcze ale na obecną chwilę nie pamiętam...
Hej,
Mam pytanie do Third Age'a. Czy jest jakaś mniejsza mapa Śródziemia, którą można zaimportować do gry? Ewentualnie jakiś edytor, który może ją zeskalować?
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ponoć kiedyś, we wcześniejszych wersjach mapa była mniejsza...
Mniejszej nie ma, jest tylko rozszerzona mapka. :)