Mogliby dodać czołg 7TP :mrgreen:
Wersja do druku
Mogliby dodać czołg 7TP :mrgreen:
Bedzie w drzewku europejskim . Gdzies mi sie obilo o uszy, ze Polskie czolgi beda do 5 tiera.
Doszedlem do 5 tieru na niemieckim drzewku - pz III/IV bodajze. Przyjemna gierka ale skad ten fame :roll: ?
Bo doszedłeś dopiero do słabego czołgu :P
No cóż, każdy ma jakieś gusta, widocznie tobie nie podchodzi ta gra aż tak.
Doszedłem do Black Prince'a, GE-NIAL-NY czołg. W ogóle cała seria Churchilli jest świetna. Wydawałoby się, że ta pukałeczka którą strzela się na tych czołgach, na 7 tier nie jest wystarczająca. Nic bardziej mylnego, spokojnie wystarcza ( gorzej jak z ósemkami przychodzi walczyć ). Na klacie stal - nie raz lemmingi po 4-5 do mnie walą i żaden nie wpadnie na pomysł żeby oflankować ( głównie 5-6 tiery, ale 7 też głupieją dosyć często ). Wczoraj zdobyłem drugiego Kolobanova na nim. Oczywiście jest bardzo wolny - 21 kmh na prostej, czasami to boli. Wyżej chyba jednak nie będę szedł, bo niezbyt mi się podobają parametry następnych tierów.
Idź w nie dalej Marat. Też jestem obecnie przy Black Prince. X tier Brytoli (FV 215) mają wyposażyć w armatę 183 mm i przenieść do linii niszczycieli. W zamian za to dostanie się inny czołg ciężki na X tierze. Jako, że niszczyciele i artyleria brytyjska wchodzą w 8.4 to tak do lutego/marca mamy czas ;) 8.3 zapowiedziane na styczeń (chińskie czołgi).
Skończyła mi się akurat premka, a czołgami które mi nie przypadły do gustu gram tylko do pierwszej wygranej dnia, a co za tym idzie grind postępuje dosyć żmudnie ( zwłaszcza na tych wysokich tierach ). Raczej nie zdążyłbym do tego 10 tiera dojść.
Gra ktoś jeszcze :D ?
No ba, na dniach wychodzą chińskie czołgi ;)
Zabawna ta linia amerykańskich ciężkich czołgów, przypakowana trochę ;)
Jeszcze 5000 expa i będe miał Tygrysa ;)