Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Nowogród ważny! Pod wodzą Litwina powyższego atakuje on Kijów, pomagając Litwie stać się potęgą, miast wspólnie z Kijowem ją powstrzymać. :P (Nie jestem Kijowem)
Pogłoski krążyły po Królestwie Polskim, że prawdziwym celem ataku Litwina jest Krym a Nowogrodu Azow. Kijów stał się obiektem ataków podobno tylko dlatego, że jest przedmurzem bogatego kupiectwa mediolańskiego i bohatersko chroni zewsząd państewko Crimea Ligura swoimi wojskami i zamkami.
Bogatego, że ho ho. Nikt nie ma takich bogactw. Spłyńta! Plebsy finansów...
Bądź co bądź bogatsi od Kijowa - bo odcięliście Kijów od morza, przejmując kontrolę nad całym handlem morskim dóbr kijowskich...
A swoją drogą gdzie się podziewa Wasz generał co sobie maszerował przez ziemie Króla Polski? Ostatnio widzieliśmy go w lasach pod Krakowem, ale teraz wszelki ślad po nim zaginął. Zamiast korzystać z naszych znakomitych dróg i gościnności w zaludnionych rejonach, przedziera się przez chaszcze i knieje :?:
Edit:
Przenieśmy tą dyskusję do ambasady Mediolanu w WKO 33.
Po następnym poście nie na temat będą lecieć osty.
Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Milanosie, będę szczery, cenię ciebie jako sojusznika i gracza ale mimo tego mam zastrzeżenia co do twej osoby, już kilka razy porzuciłeś bez słowa to forum wraz ze swoim KO.
PS.Czy mi się tak wydaje czy jak ostatnio byłeś aktywne w KO to pracowałeś za granicą ?
hehe jak Milanos gral to połowa z tego kręgu nawet nie widziała że cos takiego jak ko na medku istnieje... :)
Wydaje mi się że spokojnie można puścić to w niepamięć.
Lista wolnych KO:
Cytat:
Zamieszczone przez spikrambo
Szukam zastepcy do Egiptu w krucjacie 10
Siły wyrównane Sojusz z Jerozolimą Wojna z Bizacjum i Turcją
Po hasło do Domena lub do mnie
Hiszpania w Wko32-po hasło i opis sytuacji do mnie lub MG Oraz wolna Sycylia po hasło do Avasila;
Szkocja Wko31- po hasło do Pitera lub MG;
Litwa- mko28- po hasło do seba225 lub MG.
Wezmę tą Litwe z mko 28 jeśli można
Wolna na okres 1 - 2 tygodni jest Litwa w Krzyżakach 43. Po hasło do mnie.
Razem ze spikrambo odstąpimy Egipt i Jerozolimę w Krucjacie X. Oba państwa są w ścisłym sojuszu przeciwko Bizancjum i Turcji. Sytuacja raczej wyrównana, lecz niestety nie mamy za bardzo już czasu żeby się w pełni zaangażować w to KO. Po hasła można zgłosić się do mnie lub spikrambo.