Witam. Ikonki dowódcy armi posiłkowej rzeczywiście nie ma, w 6.2 też nie było. Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam. Ikonki dowódcy armi posiłkowej rzeczywiście nie ma, w 6.2 też nie było. Pozdrawiam.
Niestety i u mnie spowalnia. Gram Rumem. Pierwszy raz chyba w 77 turze potem kilka tur wporzadku, i znowu zwalnia na mapie kampanii. Same bitwy mozna wtedy wtedy grac bez przeszkód .Teraz jestem w 92 i 93 znów zwalnia. Nie potwierdzam ,aby u mnie przyczyną były krucjaty. Tak naprawde to nie mam wogule pomysłu ''o co kaman'' Powoli mam dość .
Pisownia!! Co ważniejsze podkreślone, reszta ujdzie, bo można nie docisnąć klawisza.
Samick
Róbcie po dwa lub trzy savy co kilka tur. Mi raz zwolniły turki ale po kilku się naprawiło. Mod jest rewelacyjny.
Mi jeszcze nie zwolniło nigdy,choć też nie gram specjalnie często :D
Wiem że nie ten dział,ale tu zagląda kilku co lepszych moderów,może coś poradzicie
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...?f=372&t=10222
Ja gram 2 do 3 godzin dziennie i jest ok nic nie zwalnia,chciałem się zapytać czy jak jakaś państwo zostanie zniszczone w moim przypadku to Francja padła z rąk Anglii to czy mozna ją jakoś przywrócić do życia
Nie da rady, już jedną frakcję masz mniej.
Edit: Mam dziwną sytuacje, mianowicie w 115 turze pojawiła mi się informacja o przybyciu Mongołów i jest na mapie gwiazdka, która wskazuję miejsce ich przybycia, ale na mapie żadnych oddziałów nie ma. Czy to normalne?
Edit: Dzięki bo już się przestraszyłem, a jeszcze jedno już sytuacja z agentami innych państw normalizuje się, pojawili się kupcy ruscy i bizantyjscy i kardynałowie szkoccy.
Ordenus z tymi Mongołami to normalne. Gwiazdka oznacza przybycie 2 armii, przez kilka tur są ukryci. Kilka do kilkunastu tur później przybędzie pierwsza fala - kilkanaście armii. Także czekaj cierpliwie.
Wytłumaczy mi ktoś po kolei jak usunąć skrypt na ataki rebeliantów na moje miasta? Nie mogę tego znaleźć bo wcześniej już ktoś coś o tym mówił
Usuwasz po prostu treśc pomiędzy nazwami skryptów w camapign_script kampanii w jaką grasz, ma zostać jedna linia przerwy jak poniżej. Tylko, że Ty masz usunąć wpis z external invasion - skryptu nr 40. Tutaj piszeemy o czystym BC 6.3 takie pytania zadaj w temacie o indywidualnych kompilacjach skryptowychCytat:
Zamieszczone przez matmat2000
Po usunięciu:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;13- udienza papale;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;14- esilio;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;
Osłabiono znacznie Bizancjum czy mi się wydaje ;) ?