Panowie gdzie ten folder z screenami nie moge znaleźć go?
Wersja do druku
Panowie gdzie ten folder z screenami nie moge znaleźć go?
ok znalazłem ale nie mogę tu dodać bo wyskakuje na tym forum Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona.
Bo nie dodawaj w załączniku tylko wrzuć zdjęcie na Imageshack i link do zdjęcia wklej w wiadomości w
https://imageshack.com/i/f3oev8j tutaj jest moje ustawienie, ale grafika to porażka jak w rome I, i ta brzydka krew, jak zrobic by grafika była jak w shogun II
Nie dziw się, że ta gra tak u Ciebie wygląda jak masz cienie i filtrowanie ustawione tak nisko, shader model też na minimum. Ta gra nie ma prawa wyglądać dobrze na takich ustawieniach.
Zmniejsz jakość modeli jednostek na wysokie, a zwiększ shadera i filtrowanie.
Czy gra obsługuje sli bo zastanawiam się nad zmianą karty graficznej i nie wiem co kupić?
Nie opłaca się SLI kupować, lepiej kup sobie jedną mocniejszą. Rome 2 ma problemy z SLI, jak wiele gier. Kupować SLI to jak kupować 32Gb ram, skoro 8Gb i tak nie zawsze jest wykorzystywane.
A czy GTX 770 wystarczy do komfortowego grania, mój procesor to AMD 965 bo teraz mam od 15 do 30 fps
Ja gram na GTX 560 i gra chodzi bardzo dobrze na ultra-esktremalnych do 6-8 tysięcy wojowników.