-
Re: Piłka Nożna
To ja się raczej nie będę się dziwił jak ktoś kiedyś powie, że losowania do LM są ustawiane. Już kiedyś pisałem: są wielkie transfery latem to następnego sezonu kluby trafiają do jednej grupy między którymi doszło do dużego transferu, patrz : Real - Milan i Barca - Inter.
-
http://www.konieciti.pl/ lol 8-)
A tak na marginesie myślałem że z polskiej policji komuna zaczęła odchodzić ale po wyjeździe do Bytomia jestem pewien że jest zakorzeniona na dobre.
-
Pierwsza połowa Liverpool-ManCity raczej nieciekawa, lekka przewaga Liverpoolu. Niestety dwóch zawodników, Agger i Babel, musiało opuścić boisko w pierwszych 20 minutach gry. 6 dodanych minut do pierwszej połowy o.O
Druga połowa o niebo lepsza. Więcej walki i akcji. Liverpool obejmuje prowadzenie i traci dwie bramki. Wyrównuje Benayoun i daje remis, choć powinno to być zwycięstwo Liverpoolu.
-
I jest 3-1 z Ruchem. Lewandowski oczywiście brameczki :) ale Peszko też świetnie grał.
-
Zwycięstwo Czerwonych Diabłow 3:0 przeciwko Evertonowi. W pełni zasłużone zwycięstwo. MU kontrolował cały mecz i w sumie piłkarze Evertonu tylko 2 razy zagrozili bramce van der Sara. Świetna postawa Evry, który wg komentatora został piłkarzem meczu. Koniecznie znajdźcie powtórkę z tego meczu, przepiękna bramka Fletchera.
-
Chelsea jeszcze lepszy wynik ogrywając Wolves 4:0 nie mając w składzie Drogby. Porażka Arsenalu i remis Liverpoolu i M.City. Jak na razie na głównych faworytów w walce o majstra można wskazać Chelsea i MU.
-
,,Kolejorz" zagrał jak za czasów Smudy. Cokolwiek nie wygadywałby komentator w czasie I połowy o przewadze Ruchu, widać było, która drużyna konstruuje płynniejsze akcje. Tryumf tym większy, że odniesiony w sporym osłabieniu(nie grali Rengifo, Bosacki, Stilić, Arboleda i Tanevski).
-
Osłabienie? Zauważyłem, że odkąd nie gra rengifo to Lech zaczął wygrywać :D
-
Rengifo i tak by nic nie dał, taka dość śmiała opinia. Ciekawe gdzie są te zachodnie kluby bijące się o niego ?
-
Lech! A jednak stara gwardia pokazała młodzikowi, jeśli wiecie o co chodzi 8-) Lewandowski wreszcie brameczki :twisted: