Ja też.
Btw. oglądnąłem wspomniane wyżej "Żyć szybko, umierać młodo", ciekawy film. :) Trias, chcesz go puścić podopiecznym w ramach przestrogi? ;)
Wersja do druku
Ja też.
Btw. oglądnąłem wspomniane wyżej "Żyć szybko, umierać młodo", ciekawy film. :) Trias, chcesz go puścić podopiecznym w ramach przestrogi? ;)
Dobrzy ludzie, powiedzcie czy zagorzały miłośnik sagi Prince of Persia może bez żadnych obaw iść na Zapomniane Piaski do kina? Bo nie wiem, czy warto wydawać te 15 plnów na bilet studencki i wypisać z dziennika 2h. Hmmm?
Muszę go obejrzeć:DCytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Brave Heart to ulubiony film mojego dzieciństwa i lat nastych. Kiedyś znałem go na pamięć ;) Pozostałe produkcje Gibsona są słabsze, ale nie schodzą poniżej pewnego poziomu.
Segale,Van Dammy,Norrisy,Jety Lee,Matrixy i wszystkie Mortal Kombaty sie przy tym chowaja :lol: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=EjBOwflU ... 1s1xDSpiuM
"The protector"...klasyka TYLKO dla Maniakow :mrgreen:
Oglądałem, ale wolę inny film z tym aktorem, Ong Bak :)
No Ong Bak 1 i 2 są kozackie. Azjata potrafi ;)
Ogladalem Ong Bak i film jest tak beznadziejny, ze prawie plakalem :P Tylko kilka scen walki bylo ciekawych
Cytat:
Zamieszczone przez Brave
Świętokradztwo! :D
Nieporównywalnie słabszy.
"Braveheart" to klasyka i genialny film
"Patriota" zbyt pompatyczny i dobry dla amerykanskiej publiki
"Pasja" mierny i dosc brutalny film
"Apocalypto"...tutaj bede stronniczy jako ze jestem maniakiem kultury prekolumbijskiej i uwazam ten film za wysmienity.Wspaniale ukazany zmierzch najwspanialszej i wciaz malo poznanej kultury w dziejach ludzkosci ;)
Zas kto z Was ogladal ten film :?:
http://www.youtube.com/watch?v=NOqlV4Le ... rhtJp7grhA
No przecież w tym filmach tylko o to chodzi i dlatego dla mnie naprawdę dobry, mało co dało mi takiego kopa do treningów :D Długo obgadywałem sceny walki z innymi, którzy go widzieli. A takie momenty jak z tym długowłosym Niedźwiedziem (najpierw walka tego amatora, powolne przygotowywanie się głównego bohatera, a potem to "fuck muay thay" i wiadomo, co dalej :mrgreen: ), czy finiszer na końcu filmu, miazga. Swoją drogą, jak oglądałem filmiki na necie, to nieźle wygimnastykowany jest Tony Jaa, wstać do przodu z leżenia na brzuchu, chwilowo nie mogę znaleźć linka ;) Protector z jego udziałem mniej mi się podobał, przekombinowany prócz paru hightlights. Polecam jeszcze Nieustraszony z Jetem Li, sporo fajnych momentów i niezły klimat.Cytat:
Ogladalem Ong Bak i film jest tak beznadziejny, ze prawie plakalem :P Tylko kilka scen walki bylo ciekawych
Cytat:
Świętokradztwo! :D
Nieporównywalnie słabszy.
Przesada jak dla mnie, może Braveheart lepszy, ale Patriota też fajny, i mało jest filmów z tego okresu, przynajmniej ja tylko ten widziałem :DCytat:
"Patriota" zbyt pompatyczny i dobry dla amerykanskiej publiki
Apocalypto miałem obejrzeć, ale jakoś znudziło mi się po chwili, przewinąłem trochę scen i wyłączyłem, za to kolega się jarał :p