Nie mogę sobie odmówić :) Wojskowi zaskoczyli mnie...pozytywnie i awansowali dalej, oglądałem szkoda że akurat w Warszawie jest klub gdzie zawodnikom chce się grać...Co do Ruchu Chorzów hehe, niedobre Czechy, niedobre oni strzelili już 2 gole następne, i nie zwalniają tempa heehe, a to nie koniec spotkania... Ruch Chorzów sprawia wrażenie że uczy się od Śląska jak grać, to co wczoraj pokazali wrocławianie, to było mistrzostwa świata, wiem bredzę, oby tak dalej, grali przecież nieźle :lol: :lol: :lol:
edit:
przepraszam 3-0 dla złych południowych sąsiadów, jak można chcieć wygrać w meczu, jak pierwszy na wyjeździe się wysoko wygrało, oni są chorzy, do niczego nie dojdą tak traktując swój zawód piłkarza, kibiców i sponsorów. Wstydźcie się Czesi, ale bójcie się narody bo super trener co zbudował potęgę Ruchu Chorzów, wziął się za polską reprezentację, już oczami wyobraźni widzę te wspaniałe spotkania z Anglikami w grupie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edit:
:mrgreen:
Viktoria Pilzno pokonała Ruch Chorzów 5:0
Niech zyje polska myśl szkoleniowa, jestem pod wrażeniem, kto widział to wie czemu tak to opisałem, kto nie widział, ten może dalej popierać ten sport w naszym ligowym wykonaniu :D
Lech,cóż...hmmm :D bez LE