Ja ze swojej strony polecam AVG :)
Wersja do druku
Ja ze swojej strony polecam AVG :)
Nie dam o Avaście złego słowa powiedzieć :) mam go od zawsze i wirusów 0. Ale jak się wchodzi na pewne strony, i ściąga pewne rzeczy to nic nie uchroni.
Nod32 uchroni ;] Czasem jak ściągam pliki z ftp to nod32 blokuje ściągnięcie pliku do 100%Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Sam jadę na Avast-cie tylko że w wersji PRO i nie mam żadnych zastrzeżeń. A przy np. Nortonie działy się różne niemiłe rzeczy. ;)
A zastanawialiście się ilu użytkowników korzysta z procków AMD a ilu z Intela ?
Jak ma slabiutka linie 12V to nie ma co sie dziwic. 450W gora 500W z mocna linia 12V uciagnie jak juz wczesniej pisalem wile dzisiejszych wydajnych configow. Oczywiscie mowie tutaj o sredniej polce cenowej a nie np polaczeniu I7 z Radkiem 5870 ;PCytat:
Zamieszczone przez Ronin
Co do antyvirusa to albo avira albo avast poczytaj na necie i zobacz co daje jedno i drugie i sam zdecyduj.
No ja dysponuje obecnie takim Zasilaczem: Tagan SuperRock TG680-U33II jakbyś go ocenił w skali od 1 do 10Cytat:
Zamieszczone przez Aule
I mam pytanie czy ten zasilacz uciągnie Phenoma II 940 ? bo planuję niedługo przesiąść się na tego procka i nie wiem czy zasilacz podoła.
To jest recenzja Mojego modelu wynika z niej że to dość dobry sprzęt choć ma kilka wad.
http://pclab.pl/art35408.html
Przecież masz 680W dlaczego miałby nie "uciągnąć"? Phenom potrzebuje max 125 a dodając nawet superkartę graficzną (300W) to zostaje Ci prawie drugie tyle na pozostałe kompenenty przy efektywności dzisiejszych zasilaczy będących powyżej 81%. Tagan to klasa sama w sobie.
No też tak sądziłem ale jak słyszę że markowe zasilacze uciągają grafę Ge Force 9800 Gt już od mocy 400 Watt a ja miałem problemy gdy mialem Tagana U 33 II 500 Watt i musiałem zmienić zasilacz na ten obecny żeby uciągnąć moją grafę to sam już zwątpiłem czy Tagan to klasa sama w sobie.
Po za tym bawię się w OC więc siłą rzeczy potrzebuje stabilny zasilacz. Na obecnym spokojnie podręcam procka o 10 % i to na standardowym napięciu (Wyłączam tylko funkcję Cool n Quiet )
Az nie chce mi sie wierzyc ze poprzedni Tagan nie dal rady. Ten ktory aktualnie posiadasz spokojnie straczy do PII. Plyta Am2+??
Tak dokładnie AM2+ dlatego chcę tego Phenomka II bo nie opłaca mi się narazie przechodzić na Platfomę AM3 może w przyszłości. Ale to się zobaczy za jakiś czas jak ceny jeszcze spadną. :DCytat:
Az nie chce mi sie wierzyc ze poprzedni Tagan nie dal rady. Ten ktory aktualnie posiadasz spokojnie straczy do PII. Plyta Am2+??