no chyba jednak się nie doczekałem...
Nie mam pojęcie jaka będzie decyzja adminów
Wersja do druku
no chyba jednak się nie doczekałem...
Nie mam pojęcie jaka będzie decyzja adminów
Dla turnieju Barbarian Invasion przedłużam czas do 6 stycznia.
Amrod ja mam rozegrane 3 mecze - 3 remisy.
powinno byc 6pkt i 3-3
Nie podliczyłem jednego meczu, już poprawione -Amrod.
... i Belizar ma bitwy 3-5 a nie 2-6 :P sorry, ale tylko chce pomóc
no a ja w dalszym ciągu czekam aż zostanie rozegrany mecz Vega-Zib...
no właśnie dla ścisłości powinienem mieć wpisane 7 pkt a w bitwach 3-5 ;p
Poprawione - Amrod.
No dobra. swoje się naczekałem - nawet jakbym chciał zagrać z Vega, nie odpowiada, ani nic kompletnie nie pisze.
Także czekam na decyzje sędziów...
Vega dogra pogonie go jeśli do jutra dacie mu czas.
Ja z nim zagrałem przgrał w prawdzie 2:0 ale ma jeszcze szanse wiec mysle ze warto poczekac do jutra wieczoru.
Edit. I jak przypatrzyłem się punktacji to wygląda to dość ciekawie, LD powinien mieć szansę rozegrania, bo teoretycznie wystarczy mu remis aby wyjsc z grupy a tylko on ma zaległy mecz.
Dokładnie... ale widząc po nowym temacie, chyba koniec czasu.
Liczę na jakoś decyzję sędziów w tej sprawie...
Naprawdę byłoby fajnie jakbyście dograli te mecze, ale w terminie i (nie)stety muszę zamknąć fazę grupową BI, gdyż i tak została przedłużona. Wiem, że pewnie decyzja niesatysfakcjonuje, lecz... jeżeli kończymy fazę u wszystkich to u wszystkich.
Z grupy I awansują:
1. Zib (SB)
2. Lord Dariusz
Gracze, którzy mają zapisane powtórki z fazy grupowej i chcieliby się nimi podzielić z użytkownikami, proszę o przesyłanie linków na PW w celu ich późniejszego opublikowania.
Gratulacje awansującym i powodzenia w dalszym etapie turnieju!
-edit Amrod-
aha, czyli awansuje Furiusz, dlatego, że rozegrał mecz - i w dodatku przegrał - z kolesiem, którego 3/4 terminu nie było - a którego nie wiem czemu nie wywaliliście- mimo iż Vega rozegrał jednie połowę swoich meczy? No panowie trochę sprawiedliwości - albo liczymy mecze Vegi albo nie :/ zresztą od czegoś są walkowery