Hmm, Wiedźmin to nie moja bajka więc się nie dołączę, ale będę śledził jak wam idzie. :)
Jeśli uda Wam się doprowadzić sesję do końca, to można od razu zrobić następną. Mi się marzą realia z Pana Lodowego Ogrodu, ale to pewnie mało kto zna. :(
Wersja do druku
Hmm, Wiedźmin to nie moja bajka więc się nie dołączę, ale będę śledził jak wam idzie. :)
Jeśli uda Wam się doprowadzić sesję do końca, to można od razu zrobić następną. Mi się marzą realia z Pana Lodowego Ogrodu, ale to pewnie mało kto zna. :(
Niestety moja biblioteczka jak i biblioteka publiczna nie posiadają tego dzieła, choć słyszałem pochlebne recenzje.
Nabyłem pierwsze 2 tomy cyfrowo na CDP.PL nie mówię nie. Przeczytam, dużo pochlebnych opinii ma ten cykl tj. Pan Lodowego Ogrodu.
A na Władcę Pierścieni jest szansa? ;)
Chyba 3 sesji nie uciągniemy:)
Władca Pierścieni zawsze. Nic Wiedźmin bardzo długi nie będzie, potem się zobaczy. Ale nadzieja jest chłopaki dają radę w PBF w Wiedźmina.
II sesje równocześnie ok by były. Więcej nie da rady.
Jak będą chętni do gry we Władcę to zagramy.
Ja na Władcę też mogę się pisać.
Kwestia kiedy, czy początek III ery, jak w MERP-ie, czy koniec III ery jak w Hobbicie i Władcy Pierścieni. One Ring RPG (angielski) rusza tuż po Bitwie 5 armii z akcją.
Wypowiadajcie się o tym kiedy zagramy we Władcę wg. Er Śródziemia.
Ja czytałem Władcę Pierścieni i Hobbita, wiec tu sobie poradzę najlepiej i ogólnie uwielbiam te wydarzenia...piękny okres w historii Śródziemia stwarzający możliwości na naprawdę fajną sesję.
Mi obojętne dostosuję się do ogółu choć wolałbym koniec 3 ery.
Odnosząc się do wypowiedzi Lwa chyba też najbardziej spójny i usystematyzowany. Inne to troszkę dużo info i jak dla mnie mały chaos.