-
Witam, ja myślałem że kwestia nagród jest już umówiona w momencie startu turnieju, a po twoim wpisie wnioskuje, że dopiero teraz zaczynacie prowadzić jakieś rozmowy. Troszkę to nie poważne. Może ja jestem starej daty graczem i dlatego mnie to dziwi. Widać młodzi ludzie w tych czasach nie przywiązują wagi do tego co robią i piszą. A tak na marginesie grając niedawno w turnieju Chorągwi Rycerskiej nagrodę miałem na drugi dzień. Pozdrawiam
-
Zibi, nie ma się co spinać. No chyba, że planowałeś wydać tę kaskę na prezenty świąteczne dla pociech. ;) To wtedy inna sprawa.
Ja tam rozumiem sytuację, bo żona robi w marketingu i wiem co tam się dzieje przed Świętami. Takie kwestie, jak nagrody dla jakiegoś niszowego turnieju są na dalekim, daleeeekim końcu listy zadań. I nie ma za bardzo jak dyskutować z muve choćby, bo organizatorzy są w roli petentów, a nie klientów.
-
Kwestie nagród zostały omówione oczywiście już przed turniejem, a teraz jest jedynie finalizacja umowy, która przez okres przedświąteczny trwa dłużej.
W turnieju Chorągwi Rycerskiej też mieli takie spore nagrody?
Dzisiaj powinno pojawić się ogłoszenie w sprawie nagród.
-
To ja proponuję żeby chorągiew sama organizowała turnieje. Trochę to nie wdzięczne z waszej strony że chcecie mieć wszystko natychmiast. Ale co ja tam wiem, w końcu nie jestem ,,starej daty" ale zawsze uczono mnie że wyczekane smakuje najlepiej.
-
Zibi, dziękuję za komplement. Lubię jak mnie określają jako młody. :)
-
Tak jak napisał Pirx chciałem coś kupić w tym sklepie dla dzieci pod choinkę. Zawsze to lewe pieniądze wiec nie uszczupliło by mi to budżetu domowego. Samick prawdopodobnie jesteś młodszy niż ja:) A co do Chorągwi Rycerskiej to rzeczywiście potrafią zorganizować turniej i nie ma tam żadnych problemów, pozdrawiam młodzież:)
-
Spóźnione ale bardzo szczerze gratulację Staruszku! kurde... nie sądziłem, że jeszcze jesteś w stanie tak szybko klikać myszką! D choć ja się pytam z kolei czemu tylko 2 miejsce? ale z drugiej strony to zawsze dużo wyżej niż brat ;)
pozdro dla wszystkich