Szkoda, że na początku wyszło takie drewno. Jednak po wielu patchach gra stała się na prawdę przyjemna. To w Empire spędziłem więcej czasu niż w Napoleonie. Ogromnym plusem jest mapa całego Świata. RON największą potęgą. To jest tam możliwe. Ze względu na samą kampanię częściej gram w Empire. Jest też więcej technologii i plusem jest też to, że mogą strzelać trzy szeregi, a nie pojedynczy jak Napoleonie. Jakby dodać mniejsze mody takie jak np: więcej dymu, czy inny dźwięk muszkietów (bo to jest zrąbane) gra mi się na prawdę przyjemnie. Co nie zmienia faktu, że Napoleon jest o wiele lepszy w multi.
18-08-2015, 12:32
Dymitr
1 załącznik(ów)
Jeszcze nad tym pracuje, wszystkie postaci prócz Attyli znalazłem już gotowe.
Spoko sygnaturka.Dodaj jeszcze przynajmniej jedną postać z dodatku Kingdoms i dzieło będzie można uznać za skończone.
18-08-2015, 17:28
Dymitr
Działam jeszcze nad tym obrazkiem chciałem dodać postaci z dodatków ale nie wiem jak to wyjdzie i próbuję poprawić jeszcze trochę Attile a tym czasem...
18-08-2015, 17:34
Shay Ruan
Całkiem fajne Dymitr ale nie pokazuj Ensisowi ;D
19-08-2015, 10:37
chochlik20
Z tych wszystkich trailerów najbardziej przypadł do gustu z Romy :) to chyba wina tej świetnej muzyki ;)
30-08-2015, 19:04
Nezahualcoyotl
Moja przygoda z TW rozpoczęła się dzięki jednemu...programowi telewizyjnemu:
Z czasem pojawił się kolejny ale wówczas już sam pogrywałem i mogłem się tylko śmiać lub patrzeć ze zdziwieniem na poczynania telewizyjnych generałów:
29-12-2015, 17:07
Wonsz
Ahhhhh.... Pamiętam.
Moja przygoda zaczęła się graniem w demo Rome 1. Nie miałem pojęcia o co tam chodzi (do wyboru były tylko 3 bitwy historyczne) I dziwiłem się: "O CO CHODZI DLACZEGO NIE MOGĘ IM ROZKAZYWAĆ CO TO ZNACZY ŻE ŚWIECĄ SIĘ NA BIAŁO?". A potem przyszedł demo Medieval 2. Znów ta sama błoga niewiedza co ja tam kurde robię. Bitwa pod Pawią, bo tylko ta była w demo dostępna. A potem pożyczyłem od kolegii Podstawkę i grałem...I grałem....I grałem... Nie mogłem przestać. Grałem Anglią, HRE. Potem gdy ogarnąłem już o co w tej grze chodzi, odblokowałem Polskę. Szybko mi się znudziło, więc kupiłem sobie dodatek. I wtedy, na YT, na nieistniejącym już kanale, zobaczyłem mod "Polish Kingdom". I tak w zasadzie wylądowałem tutaj na tym forum :D.
29-06-2016, 10:30
Piner
Moje pierwsze spotkanie z Total war........To były również moje pierwsze Targi Książki Historycznej, od których rozpoczęła się moja tradycja świętych dni listopada :D, kiedy oczarowany przeglądałem stoiska, zauważyłem kącik gier komputerowych, gdzie można było się dosiąść i przetestować grę. Traf chciał iż moje oczy spoczęły na niebieskim znanym nam menu Medieval II. Zaciekawiony dosiadam się włączam Długą Kampanię, wybieram Francję i pojawiło się pragnienie zakupu :D. Nie wtedy bo spłukany byłem ale miesiąc później wyhaczyłem grę w Caerfourr i tak to się zaczęło.
07-08-2016, 17:33
Aventuros
Witam wszystkich. Nie orientuje się ktoś przypadkiem czy jest jakiś sposób, aby zagrać sobie w Medieval:Total War na nowszych kartach graficznych?