Dobra, działa. Otwiera się w jakimś dziwnym oknie ale DZIAŁA!
Wersja do druku
Dobra, działa. Otwiera się w jakimś dziwnym oknie ale DZIAŁA!
Ściągnij medieval2.preference.cfg, ten który wstawiałeś do Krzyżaków 51, to nie będziesz miał okna. Odpaliłeś w końcu na Steamie czy na płytowej? :P
Okienko to pikuś. Gorzej jest z tekstami:
Pomocy?
Jak wejdziesz w opcje wersji podstawowej i kingdoms to jakie ci wyświetla wersje?
Jeśli dobrze zrozumiałem z filmiku - to ostatecznie przy tej instalacji było dużo kopiowania, może w tym jest problem i brakuje czegoś. Ta instalacja wersji podstawowej działa poprawnie, czy jest tak jak na wwmwe?
W podstawce wyświetliła mi się wersja 1.3 czy 1.03 w każdym razie ta dobra. Kingdoms nie mam zainstalowanych "płytowych". Czy w podstawce były te teksty, nie wiem, bo nie sprawdzałem. Widziałem jedynie błąd przy wybieraniu państw, że zamiast mapy i pozycji państwa na mapie było zdjęcie jednostki takie samo jak tam z prawej strony.
Myślę, że warto sprawdzić jak jest w podstawce, żeby wiedzieć czy błąd jest w samym wwmwe, czy instalacji podstawki/kingdoms. Z kingdoms masz tylko przekopiowane pliki, nie możesz tego włączy jak rozumiem?
Co do okna to - Rafi mnie uświadomił teraz o tej kwestii - po prostu korzystacie z mojego medieval2.preference,w którym sobie zrobiłem odpalanie w oknie. To bardzo wygodne, bo mogę dogodnie przełączać szybko na przeglądarkę i wszystko inne bez ciągłego Alt-Tabowania.
Wystarczy wpisać w sekcji "video" na samym końcu "false" zamiast "true" przy "windowed ="
Kingdomsów nie istalowałem ani nie kopiowałem plików kingdomsów bo są niepotrzebne. Chyba, że są to wtedy zainstaluje. Podstawki nie mogę uruchomić bo ze zwykłego launchera też się uruchamia mod.
Mam następujący problem, otóż nie mogę odpalić WWmwe bo wyskakuje mi taki oto błąd "please insert correct dvd-room,select ok and restart application". Co mam robić ?
http://przeklej.org/file/5X79RI/Medi...l.Warcrack.rar
Wrzuć to do głównego.