Jakieś wiadomości co do daty premiery? :)
Wersja do druku
Jakieś wiadomości co do daty premiery? :)
Nie, ale skoro masz wrócić do nagrywania, to mogę Cię za jakąś prezentację obdarować betą ;D (piszę na poważnie, bo w sumie w takim celu betę dostałem).
Drogi Polemajosie, skoro masz dostęp do wersji beta to czy mógłbyś napisać czy z nacji (wiem, że nad tym można dyskutować) germańskich dostępni są Lugiowie? Strasznie brakowało mi ich w Romie II, a chętnie poprowadziłbym kampanię tym germańsko-celtycko-bałtyjsko(?)-słowiańskim(?) związkiem plemiennym
Rezerwuję sobie ten post jako miejsce do wymienienia wszystkich dostępnych frakcji.
Odezwę się do Ciebie Polej w weekend. :)
Jak coś takiego widzę to aż mnie zazdrość bierze że inni mogą sobie robić takie rąbanki na modzie który wciąż nie jest dostępny dla wszystkich :twisted::
https://www.youtube.com/watch?v=mAIHzXkCxDs
P.S.Diabli by wzięli te emotionki w linkach!
Dziś wrzucę parę screenów z bitew ;D A pierwsze wrażenia jeszcze w tym tygodniu ;D
Oto i one! Bitwa Cezara z Galami. Jutro planuję coś podobnego ale z innym przeciwnikiem. :)
Spoiler:
Polecam podczas bezpośrednich starć wyłączać interfejs za pomocą litery "k" - wygląda to dużo lepiej ;)
Oficjalny trailer pierwszej wersji Ancient Empires, która ukaże się 30 września tego roku.