Re: 1648 - Der dreissigjährige Krieg
Cytat:
autor:Monguntiacum
No. We hope for 6.12.2010, but that is not sure, if we are not content with the mod-status we will not release.
For Units and Weapons, we have .... did i explain that before, i feel so, whatever... different unit-"groups", some are historic, some are "fun", dont be worry, no jedi-laser or tanks or orcs, but we create a lots of units, whose possible in that time-frame but not historical confirmed, but you will see..
Also gigantus always refresh first page with infos, pics and videos...
Wiadomo coś więcej na temat tego moda? Czy prace są wciąż kontynuowane?
Prace trwają na twcenter możesz poczytać o tym więcej. Ja zauważyłem tylko, że teraz działają z muzyką i zmienili herby nacji. Ile przyjdzie jeszcze czekać na moda? Nie wiadomo, jak będzie to cool. Ja bym się jednak nie napalał, jak widać po datach na tym forum i twcenter, prace trwają już ponad rok i zapewne jeszcze trochę potrwają. Jeśli mod wyjdzie to na pewno będzie o nim głośno :)
Cytat:
Zamieszczone przez Solve Lind
Jeśli mod wyjdzie to na pewno będzie o nim głośno :)
Czyżby zapowiedziana była angielska wersja moda? Bo dotychczas pisano tylko o niemieckojęzycznej edycji. ;/
Z tego co czytałem na twcenter to jest w planach zrobienie angielskiego tłumaczenia, lecz prace ruszą nad nim nie wcześniej nim ekipa ukończy całkowicie prace nad modem. Zatem wyjdzie po niemiecku a za jakiś czas ang. wersja. Takie przynajmniej były plany ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Solve Lind
Z tego co czytałem na twcenter to jest w planach zrobienie angielskiego tłumaczenia, lecz prace ruszą nad nim nie wcześniej nim ekipa ukończy całkowicie prace nad modem. Zatem wyjdzie po niemiecku a za jakiś czas ang. wersja. Takie przynajmniej były plany ;)
Oby się udało. Nauka dwóch języków od podstaw (rosyjskiego do Ренессанс TW i ewentualnego Ogniem i Mieczem 2, a teraz niemieckiego) jest poza moimi zdolnościami. ;/
Świetny filmik:) Mod wizualnie prezentuje się elegancko. Już nie mogę się doczekać...
Ten zwiastun już był tutaj umieszczany spory kawałek czasu temu. Widocznie podczas przenosin również w tym topicu odbył się kasacje. Wtedy zwrócono uwagę na pojawienie się husarii, działka wielolufowego, wykonanie taborów oraz możliwość stawiania dział na umocnieniach.
Teraz dodam od siebie jeszcze, że mamy wyraźną obecność polskich wojsk, które przystąpiły do oblężenia miasta.
Prawdę rzekłeś, ubyło postów :lol: